Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Top Blend Weekend Warriors
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 38.1
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Várallyay kopt de bal weg. Losonczi rent richting de bal. Littomericzky rent richting de bal. Losonczi rent richting de bal. Losonczi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Top Blend - Weekend Warriors 0:1

9e minuut.
Brosch onderschept slim de pass. Brosch passt de bal met de wreef. Weisz is nu in balbezit. Weisz geeft een lange en hoge pass. Littomericzky kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Várallyay bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzsáky begaat een overtreding. Várallyay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Várallyay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Top Blend - Weekend Warriors 0:2

18e minuut.
Illés is nu in balbezit. Illés speelt de bal door. Várallyay bereikt de bal nog maar net als eerste. Losonczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Losonczi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Várallyay is nu in balbezit. Zombori bereikt de bal nog maar net als eerste. Várallyay begaat een overtreding. Zombori roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zombori kan niet meer verder spelen. Somfai komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Weisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisz geeft een hoge lob. Illés heeft problemen om de bal te vangen. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Somfai de bal. Losonczi onderschept slim de pass. Losonczi speelt de bal door. Daar is Littomericzky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Top Blend - Weekend Warriors 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Top Blend 67%, Weekend Warriors 33%.
Top Blend - Weekend Warriors 0:3

53e minuut.
Lugosi geeft de bal voor. Daar is Littomericzky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losonczi met een sublieme pass. Littomericzky probeert de bal aan de voet te houden. Weisz probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Littomericzky rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Top Blend - Weekend Warriors 0:4

60e minuut.
Várallyay bereikt de bal nog maar net als eerste. Várallyay geeft een lange en hoge pass. Weisz met een sublieme pass. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Illés is nu in balbezit. Illés met een sublieme pass. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap. Gyurkovics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Top Blend - Weekend Warriors 0:5

67e minuut.
Gyurkovics met een harde bal richting middenveld. Brosch kopt de bal weg. Somfai probeert de bal aan de voet te houden. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Weisz met de inworp. Losonczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Török bereikt de bal nog maar net als eerste. Losonczi verovert de bal door een tackle van achteren. Losonczi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Várallyay is nu in balbezit. Várallyay passt de bal met de wreef. Weisz met een sublieme pass. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Top Blend - Weekend Warriors 0:6

83e minuut.
Illés is nu in balbezit. Illés speelt de bal door. Losonczi heeft problemen om de bal te vangen. Losonczi speelt de bal door. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Babati geeft een hoge lob. Inworp. Illés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Losonczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Losonczi geeft de bal voor. Gyurkovics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Top Blend - Weekend Warriors 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Top Blend 80%, Weekend Warriors 20%.
Top Blend - Weekend Warriors 0:7