Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Weekend Warriors Top Blend
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
19 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Gyurkovics probeert naar een medespeler te passen. Brosch kopt de bal weg. Weisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisz geeft een hoge lob. Littomericzky springt en kopt de bal. Gyurkovics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Losonczi speelt de bal door. Littomericzky is nu in balbezit. Klungelig pakt Littomericzky de bal. Littomericzky draait met de bal, schiet en ... Babati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Müller rent richting de bal. Czéh bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky verovert de bal door een tackle van achteren. Littomericzky draait met de bal, schiet en ... Gyurkovics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weekend Warriors - Top Blend 1:0

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czéh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Török met een sublieme pass. Serfőző bereikt de bal nog maar net als eerste. Serfőző haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Városi is nu in balbezit. Városi met een sublieme pass. Weisz probeert naar een medespeler te passen. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weekend Warriors 27%, Top Blend 73%.
Weekend Warriors - Top Blend 1:0

49e minuut.
Lenkei trapt de bal weg van het doel. Török kan de bal niet met de borst controleren. Losonczi probeert naar een medespeler te passen. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Weisz onderschept slim de pass. Weisz geeft een lange en hoge pass. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Weekend Warriors - Top Blend 2:0

64e minuut.
Czeczeli controleert de bal met de borst. Müller rent richting de bal. Czeczeli begaat een overtreding. Czeczeli krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Weisz met een sublieme pass. Losonczi rent richting de bal. Losonczi passt de bal in één keer door. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Babati rent richting de bal. Babati geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Littomericzky de bal. Müller rent richting de bal. Müller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Czéh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Illés met de inworp. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Weekend Warriors - Top Blend 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weekend Warriors 23%, Top Blend 77%.
Weekend Warriors - Top Blend 3:0