Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOLD FC TigerSharks
Normal Tactiek geri
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 35.3
unsatisfactory Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Darvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Déry onderschept slim de pass. Déry passt de bal zonder na te denken. Daar is Gál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gál schiet op doel. Laborcz bokst de bal weg.

11e minuut.
Daar is Kolonics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gál is nu in balbezit. Gál passt de bal zonder na te denken. Daday is nu in balbezit. Daday schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - TigerSharks 0:1

30e minuut.
Daday passt de bal zonder na te denken. Daar is Gál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darvas is nu in balbezit. Gál rent richting de bal. Gál schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Déry geeft een lange en hoge pass. Inworp. Darvas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gál kan de bal niet met de borst controleren. Gál schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daday passt de bal in één keer door. Déry onderschept slim de pass. Csányi rent richting de bal. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Déry trapt de bal weg van het doel. Zsolnai kopt de bal weg. Volenszki heeft problemen om de bal te vangen. Daday rent richting de bal. Daday draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Darvas rent richting de bal. Daday bereikt de bal nog maar net als eerste. Darvas probeert naar een medespeler te passen. Gál is nu in balbezit. Gál haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ordódy is nu in balbezit. Kammer onderschept slim de pass. Kammer geeft de bal voor. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOLD FC 73%, TigerSharks 27%.
GOLD FC - TigerSharks 0:1

50e minuut.
Zsolnai geeft de bal voor. Déry heeft problemen om de bal te vangen. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál haalt uit met een fantastische trap. Laborcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - TigerSharks 0:2

53e minuut.
Cseke rent richting de bal. Daday onderschept slim de pass. Daday speelt de bal door. Gál is nu in balbezit. Gál schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pados kopt de bal weg. Klungelig pakt Zsolnai de bal. Pados probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Daday de bal. Daday schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Zsolnai kopt de bal weg. Klungelig pakt Daday de bal. Cseke bereikt de bal nog maar net als eerste. Daday verovert de bal door een tackle van achteren. Daday haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daday bereikt de bal nog maar net als eerste. Daday speelt de bal door. Darvas probeert naar een medespeler te passen. Gál is nu in balbezit. Gál draait met de bal, schiet en ... Laborcz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Darvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Darvas geeft een hoge lob. Déry heeft problemen om de bal te vangen. Gál is nu in balbezit. Gál draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Klungelig pakt Darvas de bal. Kolonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Darvas verovert de bal door een tackle van achteren. Darvas geeft een hoge lob. Daday bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - TigerSharks 0:3

63e minuut.
Auth onderschept slim de pass. Auth met een sublieme pass. Darvas met een sublieme pass. Déry verovert de bal door een tackle van achteren. Laborcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - TigerSharks 0:4

65e minuut.
Gál is nu in balbezit. Darvas geeft een hoge lob. Daday bereikt de bal nog maar net als eerste. Daday schiet op doel. Laborcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - TigerSharks 0:5

72e minuut.
Zsolnai onderschept slim de pass. Zsolnai met een sublieme pass. Daday rent richting de bal. Daday haalt uit met een fantastische trap. Volenszki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Zsolnai passt de bal zonder na te denken. Darvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Darvas passt de bal zonder na te denken. Daday rent richting de bal. Daday schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - TigerSharks 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOLD FC 76%, TigerSharks 24%.
GOLD FC - TigerSharks 0:6