Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TigerSharks GOLD FC
geri Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.5 gemiddelde waardering 16.7
adequate Schieten unsatisfactory
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Cseke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bori onderschept slim de pass. Bori passt de bal in één keer door. Gál is nu in balbezit. Gál schiet op doel. Laborcz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Auth rent richting de bal. Auth geeft een lange en hoge pass. Daar is Gál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bori is nu in balbezit. Bori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gorbói kopt de bal weg. Daar is Zsolnai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zsolnai speelt de bal door. Bori is nu in balbezit. Bori haalt uit met een fantastische trap. Laborcz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Csányi kopt de bal weg. Auth rent richting de bal. Auth passt de bal met de wreef. Gál is nu in balbezit. Gál schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kolonics is nu in balbezit. Kolonics passt de bal met de wreef. Csányi rent richting de bal. Gál verovert de bal door een tackle van achteren. Gál haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TigerSharks - GOLD FC 1:0

19e minuut.
Daar is Jávor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zsolnai met een snelle inworp. Auth is nu in balbezit. Auth geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Zsolnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsolnai speelt de bal door. Déry probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gál de bal. Gál draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Auth speelt de bal door. Bori rent richting de bal. Bori passt de bal zonder na te denken. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Gál draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Déry rent richting de bal. Déry geeft de bal voor. Daar is Gál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gál schiet op doel. Laborcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TigerSharks - GOLD FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TigerSharks 29%, GOLD FC 71%.
TigerSharks - GOLD FC 2:0

49e minuut.
Gál haalt uit met een fantastische trap. Cseke heeft problemen om de bal te vangen. Bori is nu in balbezit. Bori schiet op doel. Na een snelle pass probeert Volenszki de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Auth bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbói rent richting de bal. Auth speelt de bal door. Gál rent richting de bal. Gál haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TigerSharks - GOLD FC 3:0

73e minuut.
Auth bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonics is nu in balbezit. Kolonics geeft een hoge lob. Grofcsik rent richting de bal. Grofcsik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Zsolnai geeft een hoge lob. Déry kopt de bal weg. Csányi is nu in balbezit. Gál rent richting de bal. Gál draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Déry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laborcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Csányi is nu in balbezit. Csányi geeft de bal voor. Éger rent richting de bal. Grofcsik onderschept slim de pass. Grofcsik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TigerSharks 22%, GOLD FC 78%.
TigerSharks - GOLD FC 3:0