Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
milan barca Lamandia FC
Normal Tactiek erdekes
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 36.2
waardeloos Schieten goed
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Hollós geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penoff met de inworp. Czéh rent richting de bal. Czéh geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Parragi trapt de bal weg. Szabados kopt de bal weg. Zádori kan de bal niet met de borst controleren. Zádori draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
milan barca - Lamandia FC 0:1

14e minuut.
Czéh passt de bal met de wreef. Bártfai rent richting de bal. Bártfai speelt de bal door. Zádori bereikt de bal nog maar net als eerste. Zádori schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Hartmann is nu in balbezit. Hartmann passt de bal met de wreef. Mocsáry probeert naar een medespeler te passen. Szabados is nu in balbezit. Szabados draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
milan barca - Lamandia FC 0:2

38e minuut.
Penoff passt de bal met de wreef. Bártfai is nu in balbezit. Bártfai geeft een hoge lob. Zádori bereikt de bal nog maar net als eerste. Zádori haalt uit met een fantastische trap. Csollány verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Czéh rent richting de bal. Czéh speelt de bal door. Daar is Szabados, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zádori bereikt de bal nog maar net als eerste. Zádori draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hollós probeert naar een medespeler te passen. Penoff rent richting de bal. Penoff geeft een hoge lob. Zádori rent richting de bal. Zádori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
milan barca - Lamandia FC 0:3

41e minuut.
Stoszek speelt de bal door. Daar is Szabados, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szabados passt de bal in één keer door. Zádori bereikt de bal nog maar net als eerste. Zádori haalt uit met een fantastische trap. Csollány verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moór is nu in balbezit. Moór draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
milan barca - Lamandia FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milan barca 80%, Lamandia FC 20%.
milan barca - Lamandia FC 0:4

49e minuut.
Zádori passt de bal met de wreef. Parragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabados verovert de bal door een tackle van achteren. Szabados draait met de bal, schiet en ... Csollány maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabados verovert de bal door een tackle van achteren. Szabados haalt uit met een fantastische trap. Csollány probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
milan barca - Lamandia FC 0:5

57e minuut.
Czéh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zádori onderschept slim de pass. Zádori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
milan barca - Lamandia FC 0:6

59e minuut.
Hartmann geeft de bal voor. Szirtesi rent richting de bal. Szirtesi geeft de bal voor. Szabados is nu in balbezit. Szabados schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Hartmann trapt de bal weg. Czéh kopt de bal weg. Zádori rent richting de bal. Zádori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Moór rent richting de bal. Zádori bereikt de bal nog maar net als eerste. Zádori passt de bal in één keer door. Szabados rent richting de bal. Szabados schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Czéh geeft de bal voor. Szabados kopt de bal weg. Klungelig pakt Hartmann de bal. Zádori is nu in balbezit. Zádori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Szirtesi met een sublieme pass. Penoff rent richting de bal. Penoff passt de bal in één keer door. Moór rent richting de bal. Moór geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Marosvári de bal onder controle te krijgen. Lestár is nu in balbezit. Marosvári verovert de bal door een tackle van achteren. Czéh bereikt de bal nog maar net als eerste. Czéh geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
milan barca - Lamandia FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milan barca 78%, Lamandia FC 22%.
milan barca - Lamandia FC 0:7