Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lamandia FC milan barca
erdekes Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
20 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 19.3
good Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Szabados passt de bal in één keer door. Zádori rent richting de bal. Zádori passt de bal met de wreef. Bártfai rent richting de bal. Bártfai geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Szirtesi geeft een hoge lob. Zádori kopt de bal weg. Parragi controleert de bal met de borst. Zádori bereikt de bal nog maar net als eerste. Zádori draait met de bal, schiet en ... Csollány kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zádori bereikt de bal nog maar net als eerste. Zádori schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zádori bereikt de bal nog maar net als eerste. Parragi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zádori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moór neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Csollány maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamandia FC - milan barca 1:0

19e minuut.
Czéh verovert de bal door een tackle van achteren. Czéh probeert naar een medespeler te passen. Szirtesi geeft de bal voor. Zádori rent richting de bal. Zádori draait met de bal, schiet en ... Csollány kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamandia FC - milan barca 2:0

23e minuut.
Czéh kopt de bal weg. Koszta probeert de bal met de borst te controleren. Zádori bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zádori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zádori draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lamandia FC - milan barca 3:0

32e minuut.
Szirtesi onderschept slim de pass. Bártfai geeft een lange en hoge pass. Zádori rent richting de bal. Zádori schiet op doel. Csollány probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Parragi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamandia FC - milan barca 4:0

37e minuut.
Penoff geeft een lange en hoge pass. Szabados kan de bal niet met de borst controleren. Zádori rent richting de bal. Moór is nu in balbezit. Moór draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Karácsonyi speelt de bal door. Zádori is nu in balbezit. Parragi met een sublieme pass. Zádori bereikt de bal nog maar net als eerste. Zádori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamandia FC - milan barca 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamandia FC 26%, milan barca 74%.
Lamandia FC - milan barca 5:0

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Hartmann de bal onder controle te krijgen. Bártfai geeft de bal voor. Zádori heeft problemen om de bal te vangen. Zádori schiet op doel. Csollány werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamandia FC - milan barca 6:0

61e minuut.
Daar is Penoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penoff geeft de bal voor. Koszta probeert de bal met de borst te controleren. Szabados is nu in balbezit. Szabados draait met de bal, schiet en ... Csollány verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Koszta rent richting de bal. Szabados onderschept slim de pass. Bártfai probeert naar een medespeler te passen. Zádori heeft problemen om de bal te vangen. Zádori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Karácsonyi geeft een lange en hoge pass. Szabados kopt de bal weg. Klungelig pakt Hartmann de bal. Zádori bereikt de bal nog maar net als eerste. Zádori schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Stoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoszek geeft een lange en hoge pass. Zádori is nu in balbezit. Zádori haalt uit met een fantastische trap. Csollány werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Zádori is nu in balbezit. Zádori passt de bal in één keer door. Moór is nu in balbezit. Moór haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Stoszek onderschept slim de pass. Czéh onderschept slim de pass. Czéh geeft een hoge lob. Zádori is nu in balbezit. Zádori schiet op doel. Csollány bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lamandia FC - milan barca 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamandia FC 18%, milan barca 82%.
Lamandia FC - milan barca 7:0