Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Weekend Warriors Budapesti Szolnok
Normal Tactiek 4-4-2
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
33 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 30.8
average Schieten average
average Passen weak
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Müller is nu in balbezit. Müller speelt de bal door. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky schiet op doel. van der Soetekouw probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Klungelig pakt Syväoja de bal. Müller is nu in balbezit. Müller geeft een lange en hoge pass. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Grelecki de bal onder controle te krijgen. Müller is nu in balbezit. Müller draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Weekend Warriors - Budapesti Szolnok 1:0

10e minuut.
Gschwent kopt de bal weg. Losonczi rent richting de bal. Losonczi passt de bal zonder na te denken. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Grelecki kopt de bal weg. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Tormet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tormet krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Brosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Babolcsay is nu in balbezit. Babolcsay passt de bal met de wreef. Zsembery bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsembery draait met de bal, schiet en ... Lenkei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babolcsay met de inworp. García Alonso speelt de bal door. Müller is nu in balbezit. Müller haalt uit met een fantastische trap. Füri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Athanasiadis is nu in balbezit. Athanasiadis geeft een hoge lob. Lugosi heeft problemen om de bal te vangen. Martín Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Pastor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Syväoja is nu in balbezit. Weisz onderschept slim de pass. Weisz speelt de bal door. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Babolcsay geeft de bal voor. Illés kopt de bal weg. Klungelig pakt Grelecki de bal. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Müller rent richting de bal. Müller geeft een hoge lob. Weisz heeft problemen om de bal te vangen. Weisz schiet op doel. Na een snelle pass probeert van der Soetekouw de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weekend Warriors 27%, Budapesti Szolnok 73%.
Weekend Warriors - Budapesti Szolnok 1:0

46e minuut.
Gschwent bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller onderschept slim de pass. Müller passt de bal zonder na te denken. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky draait met de bal, schiet en ... Füri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Zsembery heeft problemen om de bal te vangen. Losonczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Losonczi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Littomericzky de bal. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
García Alonso onderschept slim de pass. García Alonso geeft de bal voor. Losonczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Weekend Warriors - Budapesti Szolnok 2:0

60e minuut.
Müller rent richting de bal. Athanasiadis begaat een overtreding. Müller raakt geblesseerd tijdens het duel. Losonczi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap. Füri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Syväoja geeft een hoge lob. Inworp. Weisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Müller is nu in balbezit. Müller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
van der Soetekouw met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Brosch de bal. Dubas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dubas krijgt een gele kaart. Brosch raakt geblesseerd tijdens het duel. Brosch met een snel genomen vrije trap. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Illés rent richting de bal. García Alonso onderschept slim de pass. García Alonso geeft een lange en hoge pass. Losonczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Losonczi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lugosi speelt de bal door. Babolcsay rent richting de bal. Babolcsay geeft een lange en hoge pass. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky draait met de bal, schiet en ... Füri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Weisz is nu in balbezit. Weisz haalt uit met een fantastische trap. Füri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weekend Warriors - Budapesti Szolnok 3:0

75e minuut.
Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky is nu in balbezit. Müller rent richting de bal. Müller schiet op doel. Füri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weekend Warriors - Budapesti Szolnok 4:0

81e minuut.
Syväoja geeft een lange en hoge pass. Zsembery is nu in balbezit. Zsembery passt de bal in één keer door. Martín Pastor rent richting de bal. Martín Pastor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Syväoja geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weisz met de inworp. Müller is nu in balbezit. Müller geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Weekend Warriors - Budapesti Szolnok 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weekend Warriors 22%, Budapesti Szolnok 78%.
Weekend Warriors - Budapesti Szolnok 5:0