Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Budapesti Szolnok Weekend Warriors
4-4-2 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 37.9
average Schieten adequate
weak Passen average
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Müller probeert de bal met de borst te controleren. Syväoja onderschept slim de pass. Syväoja passt de bal met de wreef. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Müller rent richting de bal. Müller met een sublieme pass. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky schiet op doel. Grelecki probeert de bal aan de voet te houden. Füri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Gschwent bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosch onderschept slim de pass. Brosch met een sublieme pass. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Losonczi geeft een hoge lob. Weisz kopt de bal weg. Klungelig pakt Tormet de bal. Müller is nu in balbezit. Müller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - Weekend Warriors 0:1

20e minuut.
Klungelig pakt Athanasiadis de bal. Athanasiadis passt de bal zonder na te denken. Gschwent rent richting de bal. Müller verovert de bal door een tackle van achteren. Müller haalt uit met een fantastische trap. Füri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grelecki verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Weisz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Füri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Littomericzky springt en kopt de bal. Füri bokst de bal weg.

24e minuut.
van der Soetekouw probeert de bal aan de voet te houden. Müller rent richting de bal. van der Soetekouw speelt de bal door. Müller rent richting de bal. Müller schiet op doel. Füri bokst de bal weg.

30e minuut.
Müller rent richting de bal. Gschwent bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller onderschept slim de pass. Müller haalt uit met een fantastische trap. Füri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Budapesti Szolnok - Weekend Warriors 0:2

36e minuut.
Klungelig pakt Syväoja de bal. Weisz geeft een lange en hoge pass. Daar is Littomericzky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Müller is nu in balbezit. Müller schiet op doel. Füri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grelecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gschwent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Müller verovert de bal door een tackle van achteren. Müller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budapesti Szolnok 72%, Weekend Warriors 28%.
Budapesti Szolnok - Weekend Warriors 0:2

48e minuut.
Gschwent onderschept slim de pass. Brosch verovert de bal door een tackle van achteren. Brosch passt de bal in één keer door. Martín Pastor rent richting de bal. Martín Pastor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Illés passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Littomericzky de bal onder controle te krijgen. Müller rent richting de bal. Klungelig pakt Müller de bal. Müller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Füri met een harde bal richting middenveld. Brosch kopt de bal weg. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Brosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gschwent onderschept slim de pass. Gschwent met een sublieme pass. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Athanasiadis rent richting de bal. Athanasiadis passt de bal in één keer door. Daar is Syväoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Müller is nu in balbezit. Müller draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Füri trapt de bal weg. Gschwent kopt de bal weg. Lugosi probeert de bal aan de voet te houden. Zsembery bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsembery schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lenkei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Illés geeft een hoge lob. Daar is Syväoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tormet kopt de bal weg. Losonczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Losonczi passt de bal met de wreef. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budapesti Szolnok 70%, Weekend Warriors 30%.
Budapesti Szolnok - Weekend Warriors 0:2