Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lamandia FC GOLD FC
erdekes Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
34 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 16.5
goed Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penoff met een snelle inworp. Zádori is nu in balbezit. Zádori draait met de bal, schiet en ... Laborcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Volenszki trapt de bal weg van het doel. Czéh kan de bal niet met de borst controleren. Czéh probeert naar een medespeler te passen. Zádori rent richting de bal. Zádori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Cseke met een snelle inworp. Bártfai is nu in balbezit. Bártfai passt de bal in één keer door. Moór rent richting de bal. Moór haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zádori is nu in balbezit. Zádori haalt uit met een fantastische trap. Laborcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamandia FC - GOLD FC 1:0

10e minuut.
Czéh probeert naar een medespeler te passen. Penoff met een sublieme pass. Zádori is nu in balbezit. Zádori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lamandia FC - GOLD FC 2:0

14e minuut.
Csányi is nu in balbezit. Moór verovert de bal door een tackle van achteren. Déry bereikt de bal nog maar net als eerste. Penoff onderschept slim de pass. Penoff geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kolonics verovert de bal door een tackle van achteren. Kuncze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuncze passt de bal zonder na te denken. Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabados schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamandia FC - GOLD FC 3:0

18e minuut.
Ordódy rent richting de bal. Marosvári onderschept slim de pass. Marosvári met een sublieme pass. Zádori is nu in balbezit. Zádori draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Penoff probeert naar een medespeler te passen. Volenszki rent richting de bal. Szabados verovert de bal door een tackle van achteren. Szabados draait met de bal, schiet en ... Laborcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Kolonics geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penoff met de inworp. Moór is nu in balbezit. Moór draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabados passt de bal met de wreef. Zádori bereikt de bal nog maar net als eerste. Zádori schiet op doel. Laborcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamandia FC - GOLD FC 4:0

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Déry trapt de bal weg. Cseke kopt de bal weg. Klungelig pakt Zádori de bal. Zádori draait met de bal, schiet en ... Laborcz bokst de bal weg.

39e minuut.
Zádori onderschept slim de pass. Moór is nu in balbezit. Zádori is nu in balbezit. Zádori haalt uit met een fantastische trap. Laborcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamandia FC - GOLD FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamandia FC 29%, GOLD FC 71%.
Lamandia FC - GOLD FC 5:0

48e minuut.
Czéh heeft problemen om de bal te vangen. Kolonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Czéh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czéh krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Marosvári geeft een hoge lob. Bártfai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bártfai geeft een lange en hoge pass. Zádori rent richting de bal. Zádori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamandia FC - GOLD FC 6:0

55e minuut.
Cseke geeft de bal voor. Inworp. Bártfai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szabados is nu in balbezit. Szabados schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Volenszki passt de bal in één keer door. Marosvári geeft de bal voor. Zádori bereikt de bal nog maar net als eerste. Zádori draait met de bal, schiet en ... Déry probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bártfai is nu in balbezit. Bártfai passt de bal met de wreef. Zádori rent richting de bal. Zádori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lamandia FC - GOLD FC 7:0

63e minuut.
Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Déry rent richting de bal. Zádori verovert de bal door een tackle van achteren. Zádori haalt uit met een fantastische trap. Laborcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamandia FC - GOLD FC 8:0

65e minuut.
Daar is Bártfai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bártfai geeft de bal voor. Szabados is nu in balbezit. Szabados schiet op doel. Laborcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamandia FC - GOLD FC 9:0

66e minuut.
Bártfai met een sublieme pass. Szabados rent richting de bal. Szabados geeft een hoge lob. Daar is Zádori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zádori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamandia FC - GOLD FC 10:0

73e minuut.
Czéh onderschept slim de pass. Czéh speelt de bal door. Zádori probeert naar een medespeler te passen. Szabados is nu in balbezit. Szabados draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kuncze bereikt de bal nog maar net als eerste. Zádori verovert de bal door een tackle van achteren. Szabados is nu in balbezit. Szabados draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Volenszki de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamandia FC 24%, GOLD FC 76%.
Lamandia FC - GOLD FC 10:0