Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOLD FC Lamandia FC
Normal Tactiek erdekes
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 39.1
unsatisfactory Schieten good
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen adequate


21e minuut.
Szirtesi kopt de bal weg. Bártfai rent richting de bal. Bártfai geeft de bal voor. Klungelig pakt Zádori de bal. Zádori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - Lamandia FC 0:1

22e minuut.
Jávor is nu in balbezit. Zádori onderschept slim de pass. Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Zádori is nu in balbezit. Zádori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - Lamandia FC 0:2

23e minuut.
Szabados onderschept slim de pass. Cseke rent richting de bal. Bártfai is nu in balbezit. Bártfai heeft problemen om de bal te vangen. Bártfai geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Czéh geeft de bal voor. Szabados kopt de bal weg. Kuncze heeft problemen om de bal te vangen. Zádori is nu in balbezit. Zádori haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Szabados passt de bal zonder na te denken. Czéh rent richting de bal. Czéh geeft de bal voor. Zádori heeft problemen om de bal te vangen. Zádori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - Lamandia FC 0:3

33e minuut.
Cseke is nu in balbezit. Cseke met een sublieme pass. Kuncze probeert naar een medespeler te passen. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Bártfai met de inworp. Kuncze onderschept slim de pass. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór haalt uit met een fantastische trap. Laborcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Zádori is nu in balbezit. Zádori schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Laborcz probeert naar een medespeler te passen. Czéh kopt de bal weg. Szabados kan de bal niet met de borst controleren. Zádori bereikt de bal nog maar net als eerste. Zádori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOLD FC 71%, Lamandia FC 29%.
GOLD FC - Lamandia FC 0:3

47e minuut.
Penoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Penoff passt de bal zonder na te denken. Zádori bereikt de bal nog maar net als eerste. Zádori haalt uit met een fantastische trap. Laborcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - Lamandia FC 0:4

54e minuut.
Déry trapt de bal weg van het doel. Bártfai kopt de bal weg. Zádori is nu in balbezit. Zádori draait met de bal, schiet en ... Laborcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - Lamandia FC 0:5

58e minuut.
Klungelig pakt Szabados de bal. Bártfai is nu in balbezit. Bártfai passt de bal met de wreef. Zádori is nu in balbezit. Zádori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Zádori probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laborcz met een sublieme pass. Daar is Bártfai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szabados is nu in balbezit. Szabados draait met de bal, schiet en ... Laborcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - Lamandia FC 0:6

67e minuut.
Laborcz met een harde bal richting middenveld. Bártfai is nu in balbezit. Bártfai passt de bal in één keer door. Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabados schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Laborcz trapt de bal weg van het doel. Daar is Bártfai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bártfai passt de bal in één keer door. Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabados schiet op doel. Laborcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Marosvári met een sublieme pass. Bártfai is nu in balbezit. Bártfai passt de bal zonder na te denken. Zádori heeft problemen om de bal te vangen. Zádori schiet op doel. Laborcz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - Lamandia FC 0:7

74e minuut.
Penoff probeert naar een medespeler te passen. Daar is Moór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moór passt de bal in één keer door. Zádori rent richting de bal. Zádori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLD FC - Lamandia FC 0:8

78e minuut.
Czéh kopt de bal weg. Moór is nu in balbezit. Csányi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Csányi krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Daar is Szabados, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cseke verovert de bal door een tackle van achteren. Bártfai onderschept slim de pass. Bártfai geeft een lange en hoge pass. Zádori krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Laborcz trapt de bal weg. Czéh heeft problemen om de bal te vangen. Czéh geeft een hoge lob. Zádori rent richting de bal. Zádori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kuncze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bártfai verovert de bal door een tackle van achteren. Bártfai speelt de bal door. Zádori bereikt de bal nog maar net als eerste. Zádori draait met de bal, schiet en ... Laborcz bokst de bal weg. Déry geeft de bal voor. Penoff kopt de bal weg. Zádori is nu in balbezit. Zádori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Laborcz met een harde bal richting middenveld. Czéh kopt de bal weg. Moór is nu in balbezit. Zádori rent richting de bal. Zádori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOLD FC 84%, Lamandia FC 16%.
GOLD FC - Lamandia FC 0:8