Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LegendaryAllStars Újpesti Fociakadémia
4Mc`2Scs1esző3 Tactiek Edzés
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
31 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
40.7 gemiddelde waardering 24.1
solid Schieten weak
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


14e minuut.
Tamulski geeft de bal voor. Caixaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Caixaria passt de bal met de wreef. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Başel probeert naar een medespeler te passen. Caixaria rent richting de bal. Caixaria passt de bal in één keer door. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ... Barbachowski bokst de bal weg.

24e minuut.
Návay rent richting de bal. Göndör begaat een overtreding. Návay raakt geblesseerd tijdens het duel. Návay met een snel genomen vrije trap. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody haalt uit met een fantastische trap. Barbachowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Újpesti Fociakadémia 1:0

34e minuut.
Gouin geeft een lange en hoge pass. Zygmuntowicz rent richting de bal. Daar is Zygmuntowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmuntowicz schiet op doel. Barbachowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Újpesti Fociakadémia 2:0

37e minuut.
Mándi geeft de bal voor. Caixaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Caixaria passt de bal in één keer door. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap. Barbachowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Başel rent richting de bal. Başel geeft een hoge lob. Grabarek rent richting de bal. Grabarek schiet op doel. Barbachowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Újpesti Fociakadémia 3:0

43e minuut.
Göndör rent richting de bal. Caixaria tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Göndör raakt geblesseerd tijdens het duel. Bohus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Siber geeft de bal voor. Caixaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Caixaria haalt uit met een fantastische trap. Barbachowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Újpesti Fociakadémia 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LegendaryAllStars 31%, Újpesti Fociakadémia 69%.
LegendaryAllStars - Újpesti Fociakadémia 4:0

50e minuut.
Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ... Barbachowski met een sublieme pass. Başel kopt de bal weg. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ... Barbachowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Újpesti Fociakadémia 5:0

56e minuut.
Kaulics heeft problemen om de bal te vangen. Zygmuntowicz rent richting de bal. Caixaria met een sublieme pass. Grabarek rent richting de bal. Grabarek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Kivihall de bal. Kivihall geeft de bal voor. Ónody rent richting de bal. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Barbachowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Újpesti Fociakadémia 6:0

64e minuut.
Başel met een sublieme pass. Caixaria speelt de bal door. Kivihall geeft een lange en hoge pass. Grabarek rent richting de bal. Grabarek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Újpesti Fociakadémia 7:0

67e minuut.
Kivihall met een snelle inworp. Ónody is nu in balbezit. Ónody passt de bal met de wreef. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Gouin verovert de bal door een tackle van achteren. Gouin geeft een hoge lob. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek schiet op doel. Barbachowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caixaria onderschept slim de pass. Caixaria passt de bal in één keer door. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek schiet op doel. Barbachowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Inworp. Zygmuntowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caixaria probeert de bal met de borst te controleren. Caixaria geeft een hoge lob. Kivihall maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Újpesti Fociakadémia 8:0

81e minuut.
Lewandowski passt de bal met de wreef. Başel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivihall rent richting de bal. Kivihall schiet op doel. Barbachowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Újpesti Fociakadémia 9:0

90e minuut.
Grabarek verovert de bal door een tackle van achteren. Caixaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek schiet op doel. Barbachowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Újpesti Fociakadémia 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LegendaryAllStars 24%, Újpesti Fociakadémia 76%.
LegendaryAllStars - Újpesti Fociakadémia 10:0