Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Békás FC LegendaryAllStars
Normal Tactiek 4Mc`2Scs1esző3
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 39.5
weak Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Zygmuntowicz is nu in balbezit. Mikó onderschept slim de pass. Zygmuntowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ... Prokopp probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Grabarek onderschept slim de pass. Grabarek met een sublieme pass. Ónody speelt de bal door. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Matějka passt de bal zonder na te denken. Caixaria is nu in balbezit. Caixaria passt de bal in één keer door. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - LegendaryAllStars 0:1

11e minuut.
Věžník bereikt de bal nog maar net als eerste. Věžník passt de bal in één keer door. Başel probeert naar een medespeler te passen. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hatvani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatvani geeft een hoge lob. Başel probeert naar een medespeler te passen. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigány bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - LegendaryAllStars 0:2

22e minuut.
Grabarek is nu in balbezit. Lipták bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek onderschept slim de pass. Grabarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - LegendaryAllStars 0:3

24e minuut.
Başel probeert naar een medespeler te passen. Věžník bereikt de bal nog maar net als eerste. Věžník passt de bal met de wreef. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Grabarek rent richting de bal. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek rent richting de bal. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lipták is nu in balbezit. Caixaria verovert de bal door een tackle van achteren. Grabarek rent richting de bal. Grabarek haalt uit met een fantastische trap. Prokopp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - LegendaryAllStars 0:4

40e minuut.
Mincza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Věžník met de inworp. Ónody rent richting de bal. Ónody geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Věžník kopt de bal weg. Mincza kan de bal niet met de borst controleren. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody draait met de bal, schiet en ... Prokopp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - LegendaryAllStars 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Békás FC 72%, LegendaryAllStars 28%.
Békás FC - LegendaryAllStars 0:5

49e minuut.
Hatvani is nu in balbezit. Věžník rent richting de bal. Věžník passt de bal met de wreef. Ónody rent richting de bal. Ónody draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Grabarek kopt de bal weg. Ónody is nu in balbezit. Grabarek rent richting de bal. Grabarek draait met de bal, schiet en ... Prokopp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - LegendaryAllStars 0:6

55e minuut.
Caixaria probeert naar een medespeler te passen. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek passt de bal zonder na te denken. Ónody is nu in balbezit. Ónody schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Věžník passt de bal zonder na te denken. Caixaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Caixaria passt de bal in één keer door. Başel rent richting de bal. Başel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hatvani is nu in balbezit. Caixaria verovert de bal door een tackle van achteren. Caixaria passt de bal in één keer door. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - LegendaryAllStars 0:7

62e minuut.
Gouin passt de bal zonder na te denken. Grabarek is nu in balbezit. Lipták maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lipták naar de kleedkamers voor een vroege douche. Grabarek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caixaria met een snel genomen vrije trap. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek draait met de bal, schiet en ... Prokopp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - LegendaryAllStars 0:8

66e minuut.
Mikó is nu in balbezit. Caixaria onderschept slim de pass. Caixaria met een sublieme pass. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hatvani verovert de bal door een tackle van achteren. Hatvani geeft een lange en hoge pass. Başel speelt de bal door. Zygmuntowicz heeft problemen om de bal te vangen. Zygmuntowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - LegendaryAllStars 0:9

71e minuut.
Kerepeczky is nu in balbezit. Kerepeczky passt de bal zonder na te denken. Mikó heeft problemen om de bal te vangen. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Grabarek rent richting de bal. Grabarek passt de bal met de wreef. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - LegendaryAllStars 0:10

76e minuut.
Dajka geeft de bal voor. Dugalits kopt de bal weg. Hatvani bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek verovert de bal door een tackle van achteren. Grabarek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Başel heeft problemen om de bal te vangen. Başel probeert naar een medespeler te passen. Mikó probeert de bal aan de voet te houden. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Věžník probeert naar een medespeler te passen. Ónody heeft problemen om de bal te vangen. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek haalt uit met een fantastische trap. Prokopp maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Grabarek rent richting de bal. Grabarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Békás FC - LegendaryAllStars 0:11

90e minuut.
Daar is Başel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Başel speelt de bal door. Tamulski geeft een lange en hoge pass. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Békás FC 82%, LegendaryAllStars 18%.
Békás FC - LegendaryAllStars 0:11