Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cit Turin corticella
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.6 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Foschini passt de bal in één keer door. Moioli rent richting de bal. Moioli geeft de bal voor. Baretto is nu in balbezit. Baretto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Biferno passt de bal met de wreef. Checchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Checchi passt de bal met de wreef. Zumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zumbo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Moioli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Campironi komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Checchi met de inworp. Zumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zumbo passt de bal in één keer door. Biferno rent richting de bal. Biferno draait met de bal, schiet en ... Mignani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mignani met een sublieme pass. Foschini kopt de bal weg. Fruscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Biferno verovert de bal door een tackle van achteren. Biferno haalt uit met een fantastische trap. Mignani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cit Turin 39%, corticella 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cit Turin - corticella 0:0

67e minuut.
Vivenzio rent richting de bal. Vivenzio passt de bal met de wreef. Mosca rent richting de bal. Zumbo verovert de bal door een tackle van achteren. Zumbo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mignani speelt de bal door. Campironi kopt de bal weg. Baretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ciulla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciulla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Vivenzio is nu in balbezit. Vivenzio geeft een hoge lob. Fazii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferragutto onderschept slim de pass. Ferragutto passt de bal zonder na te denken. Gambarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cit Turin 40%, corticella 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cit Turin - corticella 0:0