Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Nissena Cit Turin
Attack Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Delfabro probeert de bal aan de voet te houden. Biferno speelt de bal door. Checchi met een sublieme pass. Zumbo rent richting de bal. Zumbo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fazii geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piantanida met de inworp. Parodi is nu in balbezit. Parodi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Checchi onderschept slim de pass. Checchi probeert naar een medespeler te passen. Ascherio is nu in balbezit. Biferno verovert de bal door een tackle van achteren. Biferno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Nissena - Cit Turin 0:1

34e minuut.
Piantanida bereikt de bal nog maar net als eerste. Piantanida geeft een lange en hoge pass. Fornasieri kopt de bal weg. Pifferi is nu in balbezit. Pifferi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pane onderschept slim de pass. Pifferi onderschept slim de pass. Gorghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pifferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pifferi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Nissena 48%, Cit Turin 52%.
Juventus Nissena - Cit Turin 0:1

48e minuut.
Piantanida passt de bal met de wreef. Pifferi is nu in balbezit. Fazii begaat een overtreding. Fazii krijgt een gele kaart. Pifferi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pifferi kan niet meer verder spelen. Venturi komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Pane rent richting de bal. Gorghi onderschept slim de pass. Pennacino rent richting de bal. Pennacino haalt uit met een fantastische trap. Gallenca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gambarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Belardinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennacino is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pane ... Strafschop! Directe rode kaart, Pane moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pane schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Pennacino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gorghi neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cucinato speelt de bal door. Piccinin met een sublieme pass. Klungelig pakt Barzi de bal. Checchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Checchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gorghi kopt de bal weg. Piantanida rent richting de bal. Cucinato schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cucinato naar de kleedkamers voor een vroege douche.

74e minuut.
Barzi geeft de bal voor. Belardinelli rent richting de bal. Fornasieri begaat een overtreding. Fornasieri krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Ascherio geeft een lange en hoge pass. Belardinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Belardinelli speelt de bal door. Pennacino rent richting de bal. Pennacino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Nissena 46%, Cit Turin 54%.
Juventus Nissena - Cit Turin 0:1