Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freccia Azzurra filippo club
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Ausanio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagatella verovert de bal door een tackle van achteren. Lagatella speelt de bal door. Oliverio is nu in balbezit. Oliverio geeft een hoge lob. Monaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moine rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Guizzardo met de inworp. Sorgon probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Canton de bal onder controle te krijgen. Girotti is nu in balbezit. Girotti speelt de bal door. Chiaretto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Zottis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zottis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lollobriggida de bal onder controle te krijgen. Moine bereikt de bal nog maar net als eerste. Moine schiet op doel. Monaro bokst de bal weg. Klungelig pakt Lollobriggida de bal. Moine bereikt de bal nog maar net als eerste. Moine draait met de bal, schiet en ... Monaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freccia Azzurra - filippo club 0:1

38e minuut.
Marturana rent richting de bal. Marturana geeft een lange en hoge pass. Moine bereikt de bal nog maar net als eerste. Moine draait met de bal, schiet en ... Monaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freccia Azzurra - filippo club 0:2

43e minuut.
Tormene geeft een lange en hoge pass. Inworp. Girotti met de inworp. Sorgon is nu in balbezit. Sorgon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freccia Azzurra 46%, filippo club 54%.
Freccia Azzurra - filippo club 0:2

58e minuut.
Ausanio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ausanio speelt de bal door. Klungelig pakt Potestà de bal. Sorgon is nu in balbezit. Sorgon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chiaretto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Guizzardo met een sublieme pass. Chiricosta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mangiaracina. Mangiaracina krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Guizzardo onderschept slim de pass. Sorgon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorgon met een sublieme pass. Potestà rent richting de bal. Potestà haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freccia Azzurra 46%, filippo club 54%.
Freccia Azzurra - filippo club 0:2