Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C New Juve milan 45
boom Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
39 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 18.5
excellent Schieten average
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Iaquinto is nu in balbezit. Lenkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lenkiewicz met een sublieme pass. Skrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrucha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C New Juve - milan 45 1:0

11e minuut.
Verendi onderschept slim de pass. Verendi passt de bal in één keer door. Skrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrucha schiet op doel. Califani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Frigo geeft de bal voor. Inworp. Verendi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrucha haalt uit met een fantastische trap. Paal! Skrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrucha haalt uit met een fantastische trap. Califani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Lenkiewicz met een snelle inworp. Kaczmarczyk probeert naar een medespeler te passen. Godet is nu in balbezit. Godet haalt uit met een fantastische trap. Niccolai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Niccolai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaczmarczyk speelt de bal door. Skrucha rent richting de bal. Daar is Skrucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrucha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C New Juve - milan 45 2:0

21e minuut.
Iaquinto rent richting de bal. Huk onderschept slim de pass. Huk passt de bal in één keer door. Skrucha rent richting de bal. Skrucha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Selimaj kopt de bal weg. Daar is Lenkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenkiewicz geeft de bal voor. Verendi rent richting de bal. Verendi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Skrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Longis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrucha is nu in balbezit. Skrucha schiet op doel. Na een snelle pass probeert Frigo de bal onder controle te krijgen. Califani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Longis is nu in balbezit. Longis schiet op doel. Califani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C New Juve - milan 45 3:0

30e minuut.
Veronico bereikt de bal nog maar net als eerste. Godet verovert de bal door een tackle van achteren. Godet passt de bal in één keer door. Skrucha rent richting de bal. Skrucha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Frigo trapt de bal weg. Godet kopt de bal weg. Verendi heeft problemen om de bal te vangen. Skrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrucha schiet op doel. Califani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C New Juve - milan 45 4:0

34e minuut.
Malesani is nu in balbezit. Hudiček verovert de bal door een tackle van achteren. Hudiček passt de bal in één keer door. Skrucha rent richting de bal. Skrucha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C New Juve - milan 45 5:0

40e minuut.
Giampietro met de inworp. Longis controleert de bal met de borst. Stefani probeert naar een medespeler te passen. Scarioni is nu in balbezit. Scarioni draait met de bal, schiet en ... Curiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Verendi rent richting de bal. Verendi geeft een lange en hoge pass. Longis is nu in balbezit. Skrucha rent richting de bal. Skrucha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C New Juve - milan 45 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C New Juve 33%, milan 45 67%.
F.C New Juve - milan 45 6:0

46e minuut.
Skrucha verovert de bal door een tackle van achteren. Skrucha met een sublieme pass. Longis is nu in balbezit. Skrucha rent richting de bal. Skrucha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C New Juve - milan 45 7:0

48e minuut.
Verendi passt de bal in één keer door. Kaczmarczyk speelt de bal door. Lenkiewicz met een sublieme pass. Longis rent richting de bal. Longis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kaczmarczyk kopt de bal weg. Skrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrucha probeert naar een medespeler te passen. Verendi rent richting de bal. Verendi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Niccolai bereikt de bal nog maar net als eerste. Godet verovert de bal door een tackle van achteren. Godet probeert naar een medespeler te passen. Skrucha rent richting de bal. Skrucha schiet op doel. Califani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Verendi is nu in balbezit. Verendi haalt uit met een fantastische trap. Califani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Anzivino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verendi met een snelle inworp. Skrucha rent richting de bal. Skrucha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Verendi heeft problemen om de bal te vangen. Verendi passt de bal in één keer door. Cassarino rent richting de bal. Skrucha onderschept slim de pass. Skrucha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Frigo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verendi met een snelle inworp. Skrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrucha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C New Juve - milan 45 8:0

58e minuut.
Cassarino rent richting de bal. Cassarino geeft een hoge lob. Huk kopt de bal weg. Daar is Skrucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrucha haalt uit met een fantastische trap. Califani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C New Juve - milan 45 9:0

59e minuut.
Iaquinto passt de bal met de wreef. Veronico bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronico passt de bal met de wreef. Skrucha rent richting de bal. Skrucha haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Califani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Daar is Skrucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrucha passt de bal in één keer door. Verendi is nu in balbezit. Verendi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Anzivino de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C New Juve - milan 45 10:0

65e minuut.
Verendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Verendi geeft de bal voor. Anzivino kopt de bal weg. Longis bereikt de bal nog maar net als eerste. Longis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Frigo rent richting de bal. Frigo geeft een hoge lob. Inworp. Lenkiewicz met een snelle inworp. Longis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C New Juve - milan 45 11:0

68e minuut.
Godet bereikt de bal nog maar net als eerste. Niccolai bereikt de bal nog maar net als eerste. Verendi verovert de bal door een tackle van achteren. Skrucha heeft problemen om de bal te vangen. Skrucha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lenkiewicz speelt de bal door. Godet is nu in balbezit. Veronico rent richting de bal. Godet onderschept slim de pass. Godet geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Malesani is nu in balbezit. Hudiček verovert de bal door een tackle van achteren. Hudiček speelt de bal door. Skrucha rent richting de bal. Skrucha haalt uit met een fantastische trap. Califani bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C New Juve - milan 45 12:0

82e minuut.
Cassarino is nu in balbezit. Verendi onderschept slim de pass. Verendi met een sublieme pass. Skrucha rent richting de bal. Skrucha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C New Juve - milan 45 13:0

83e minuut.
Inworp. Verendi met een snelle inworp. Godet probeert naar een medespeler te passen. Skrucha rent richting de bal. Skrucha schiet op doel. Califani bokst de bal weg.

85e minuut.
Niccolai rent richting de bal. Godet verovert de bal door een tackle van achteren. Godet geeft de bal voor. Skrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrucha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C New Juve - milan 45 14:0

87e minuut.
Godet onderschept slim de pass. Godet speelt de bal door. Skrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrucha schiet op doel. Califani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C New Juve - milan 45 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C New Juve 22%, milan 45 78%.
F.C New Juve - milan 45 15:0