Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
a s roma filippo club
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Daar is Zottis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Errico is nu in balbezit. Zottis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zottis krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Trincea is nu in balbezit. Trincea geeft een lange en hoge pass. Di Prinzio probeert naar een medespeler te passen. Binda rent richting de bal. Binda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
a s roma - filippo club 1:0

36e minuut.
D`Errico raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Citeri komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a s roma 50%, filippo club 50%.
a s roma - filippo club 1:0

53e minuut.
Guglielmi controleert de bal met de borst. Moine rent richting de bal. Guglielmi rent richting de bal. Guglielmi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Moine de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Canton bereikt de bal nog maar net als eerste. Citeri verovert de bal door een tackle van achteren. Citeri met een sublieme pass. Binda is nu in balbezit. Binda draait met de bal, schiet en ... Chiaretto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
a s roma - filippo club 2:0

59e minuut.
Lagatella passt de bal zonder na te denken. Di Prinzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Prinzio geeft een hoge lob. Moine rent richting de bal. Moine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cesano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesano geeft een hoge lob. Canton probeert de bal aan de voet te houden. Binda is nu in balbezit. Binda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
a s roma - filippo club 3:0

65e minuut.
Trincea onderschept slim de pass. Lagatella bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagatella probeert naar een medespeler te passen. Binda bereikt de bal nog maar net als eerste. Binda draait met de bal, schiet en ... Chiaretto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
a s roma - filippo club 4:0

83e minuut.
Gardini met de inworp. Cesano rent richting de bal. Cesano geeft een lange en hoge pass. Rustichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rustichelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a s roma 54%, filippo club 46%.
a s roma - filippo club 4:0