Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VICENZA FC FC Juventus Quasar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.6
waardeloos Schieten hopeloos
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Galata passt de bal met de wreef. Schiratti rent richting de bal. Bonadonna begaat een overtreding. Bonadonna krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Goi is nu in balbezit. Schiratti onderschept slim de pass. Zicola is nu in balbezit. Schiratti onderschept slim de pass. Schiratti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Massarotto heeft problemen om de bal te vangen. Massarotto geeft een lange en hoge pass. Cerro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Robbio rent richting de bal. Robbio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VICENZA FC - FC Juventus Quasar 0:1

43e minuut.
Goi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goi probeert naar een medespeler te passen. Schiratti rent richting de bal. Schiratti haalt uit met een fantastische trap. Zicola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VICENZA FC 55%, FC Juventus Quasar 45%.
VICENZA FC - FC Juventus Quasar 0:1

55e minuut.
Cerro heeft problemen om de bal te vangen. Castellari bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellari passt de bal zonder na te denken. Martire bereikt de bal nog maar net als eerste. Martire draait met de bal, schiet en ... Scarafoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Della Giovampaola geeft een hoge lob. Manfredini kopt de bal weg. Castellari probeert de bal aan de voet te houden. Martire is nu in balbezit. Martire haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VICENZA FC 26%, FC Juventus Quasar 74%.
VICENZA FC - FC Juventus Quasar 0:1