Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VICENZA FC Settenanese
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten average
hopeless Passen poor
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
Martire rent richting de bal. Massoli rent richting de bal. Castellari rent richting de bal. Martire is nu in balbezit. Martire haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ranna draait met de bal, schiet en ... Benfatto probeert naar een medespeler te passen. Castellari kopt de bal weg. Martire is nu in balbezit. Martire schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Benfatto niet meer kan verder spelen. Baresi komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Manfredini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierantonio onderschept slim de pass. Pierantonio probeert naar een medespeler te passen. Ranna is nu in balbezit. Ranna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VICENZA FC - Settenanese 0:1

35e minuut.
Cosci speelt de bal door. Manfredini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranna onderschept slim de pass. Pierantonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierantonio draait met de bal, schiet en ... Baresi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VICENZA FC - Settenanese 0:2

38e minuut.
Massoli passt de bal zonder na te denken. Cimberla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goi. Goi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VICENZA FC 47%, Settenanese 53%.
VICENZA FC - Settenanese 0:2

50e minuut.
Cerro is nu in balbezit. Cerro probeert naar een medespeler te passen. Manfredini rent richting de bal. Ranna verovert de bal door een tackle van achteren. Ranna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baresi bokst de bal weg.

55e minuut.
Manfredini probeert naar een medespeler te passen. Cerro is nu in balbezit. Cerro met een sublieme pass. Castellari bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Veleno geeft een hoge lob. Cimberla rent richting de bal. Met opzet legt Goi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Goi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VICENZA FC 43%, Settenanese 57%.
VICENZA FC - Settenanese 0:2