Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Settenanese S.Paolo76
Normal Tactiek b442
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 35.1
weak Schieten weak
poor Passen average
hopeless Verdedigen adequate


11e minuut.
Scarpone geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ávila met een snelle inworp. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bonaluce met de inworp. Revut rent richting de bal. Revut speelt de bal door. Peters rent richting de bal. Peters draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ávila geeft een hoge lob. Iacoi speelt de bal door. Ávila kopt de bal weg. Majdak is nu in balbezit. Majdak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Revut geeft een hoge lob. Veleno heeft problemen om de bal te vangen. Peters rent richting de bal. Peters draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Settenanese - S.Paolo76 0:1

28e minuut.
Iacoi trapt de bal weg. Revut kopt de bal weg. Gelmini is nu in balbezit. Peters verovert de bal door een tackle van achteren. Peters haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Veleno met een harde bal richting middenveld. Revut bereikt de bal nog maar net als eerste. Revut passt de bal zonder na te denken. Peters is nu in balbezit. Peters draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bonaluce kopt de bal weg. Bonaluce probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tudisco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majdak rent richting de bal. Majdak schiet op doel. Iacoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Ávila is nu in balbezit. Scarpone is nu in balbezit. Ávila onderschept slim de pass. Ávila geeft de bal voor. Peters krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bonaluce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Revut rent richting de bal. Revut met een sublieme pass. Bonaluce bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaluce geeft een hoge lob. Iacoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Settenanese 83%, S.Paolo76 17%.
Settenanese - S.Paolo76 0:1

55e minuut.
Durando is nu in balbezit. Revut rent richting de bal. Revut speelt de bal door. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

57e minuut.
Bonaluce geeft een lange en hoge pass. Majdak heeft problemen om de bal te vangen. Revut met een sublieme pass. Peters is nu in balbezit. Peters haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Arduini speelt de bal door. Bonaluce probeert naar een medespeler te passen. Peters is nu in balbezit. Peters schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Settenanese - S.Paolo76 0:2

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iacoi trapt de bal weg. Ávila kopt de bal weg. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak schiet op doel. Iacoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Settenanese - S.Paolo76 0:3

74e minuut.
Ávila passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Arduini de bal. Peters rent richting de bal. Veleno is nu in balbezit. Peters onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukas geeft een hoge lob. Gelmini bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Daar is Revut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Revut met een sublieme pass. Peters rent richting de bal. Peters schiet op doel. Tudisco probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bonaluce zal de hoekschop nemen. Majdak is nu in balbezit. Majdak haalt uit met een fantastische trap. Tudisco probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ávila neemt de hoekschop. Iacoi bokst de bal weg.

78e minuut.
Revut passt de bal met de wreef. Ávila is nu in balbezit. Ávila passt de bal zonder na te denken. Majdak is nu in balbezit. Majdak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bonaluce met een sublieme pass. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila geeft de bal voor. Peters is nu in balbezit. Peters draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Revut bereikt de bal nog maar net als eerste. Revut met een sublieme pass. Tudisco is nu in balbezit. Peters verovert de bal door een tackle van achteren. Peters haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Settenanese - S.Paolo76 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Settenanese 85%, S.Paolo76 15%.
Settenanese - S.Paolo76 0:4