Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo casciago Sceicco Football Club
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Ciacci geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cocchi met een snelle inworp. Ulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Anichini probeert naar een medespeler te passen. Ratti is nu in balbezit. Bertino onderschept slim de pass. Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Caviglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulli rent richting de bal. Ulli passt de bal met de wreef. Mannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Romeo verovert de bal door een tackle van achteren. Romeo passt de bal met de wreef. Ulli rent richting de bal. Mannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannella schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Melchiorri met een sublieme pass. Ulli rent richting de bal. Mannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo casciago - Sceicco Football Club 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo casciago 55%, Sceicco Football Club 45%.
Dinamo casciago - Sceicco Football Club 0:1

50e minuut.
Inworp. Cocchi met de inworp. Ulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulli geeft een hoge lob. Mannella rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo casciago - Sceicco Football Club 0:2

54e minuut.
Di Sacco Agostini probeert naar een medespeler te passen. Massarente probeert de bal aan de voet te houden. Prisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannella onderschept slim de pass. Mannella schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Di Sacco Agostini rent richting de bal. Di Sacco Agostini geeft een hoge lob. Moncada kopt de bal weg. Bertino is nu in balbezit. Bertino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Barattieri is nu in balbezit. Moncada onderschept slim de pass. Moncada probeert naar een medespeler te passen. Bertino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bertino rent richting de bal. Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertino bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada is nu in balbezit. Moncada schiet op doel. Cofeno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo casciago 39%, Sceicco Football Club 61%.
Dinamo casciago - Sceicco Football Club 0:2