Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. ROMAN A. S. D. Ardita
Normal Tactiek 4-3-3
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 40.5
matig Schieten goed
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Terreni kopt de bal weg. Găman speelt de bal door. Daar is Tucaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stancarone rent richting de bal. Stancarone haalt uit met een fantastische trap. Poncetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Terreni de bal onder controle te krijgen. Jerušalmi geeft een hoge lob. Higueras is nu in balbezit. Higueras controleert de bal met de borst. Higueras geeft een lange en hoge pass. Poncetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Găman rent richting de bal. Găman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ROMAN - A. S. D. Ardita 0:1

7e minuut.
Discenza onderschept slim de pass. Discenza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Catzeddu de bal. Găman verovert de bal door een tackle van achteren. Găman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tucaković rent richting de bal. Tucaković schiet op doel. Poncetti bokst de bal weg.

10e minuut.
Higueras passt de bal met de wreef. Stancarone is nu in balbezit. Stancarone passt de bal zonder na te denken. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković schiet op doel. Poncetti bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Przekop bereikt de bal nog maar net als eerste. Przekop geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fenoglio de bal onder controle te krijgen. Stancarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancarone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Poncetti trapt de bal weg. Torrecilla kopt de bal weg. Tucaković probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Găman de bal. Găman draait met de bal, schiet en ... Paal! Poncetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Jerušalmi geeft een lange en hoge pass. Daar is Miniscalchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Găman is nu in balbezit. Găman schiet op doel. Poncetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Crispini is nu in balbezit. Stancarone onderschept slim de pass. Stancarone met een sublieme pass. Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković haalt uit met een fantastische trap. Poncetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ROMAN - A. S. D. Ardita 0:2

22e minuut.
Găman met een sublieme pass. Fenoglio rent richting de bal. Higueras begaat een overtreding. Higueras krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Higueras passt de bal zonder na te denken. Găman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković rent richting de bal. Găman bereikt de bal nog maar net als eerste. Găman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ROMAN - A. S. D. Ardita 0:3

38e minuut.
Poncetti met een harde bal richting middenveld. Torrecilla heeft problemen om de bal te vangen. Higueras speelt de bal door. Daar is Tucaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tucaković haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Fenoglio de bal. Stancarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancarone speelt de bal door. Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. ROMAN 72%, A. S. D. Ardita 28%.
F. C. ROMAN - A. S. D. Ardita 0:3

64e minuut.
Carp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Găman bereikt de bal nog maar net als eerste. Găman passt de bal zonder na te denken. Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković schiet op doel. Poncetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Carp geeft een lange en hoge pass. Jerušalmi rent richting de bal. Jerušalmi speelt de bal door. Tucaković rent richting de bal. Tucaković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ROMAN - A. S. D. Ardita 0:4

71e minuut.
Stancarone kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tucaković de bal onder controle te krijgen. Bondavalli is nu in balbezit. Găman onderschept slim de pass. Găman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Fenoglio rent richting de bal. Higueras geeft de bal voor. Miniscalchi heeft problemen om de bal te vangen. Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ROMAN - A. S. D. Ardita 0:5

77e minuut.
Przekop met een sublieme pass. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea passt de bal met de wreef. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Stancarone rent richting de bal. Jerušalmi geeft een lange en hoge pass. Găman bereikt de bal nog maar net als eerste. Găman schiet op doel. Poncetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ROMAN - A. S. D. Ardita 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. ROMAN 77%, A. S. D. Ardita 23%.
F. C. ROMAN - A. S. D. Ardita 0:6