Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granchio f.c. S.S.C Napoli 1926
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Pensato bereikt de bal nog maar net als eerste. Tognini verovert de bal door een tackle van achteren. Tognini speelt de bal door. Klungelig pakt Gavirati de bal. Gavirati schiet op doel. Piganzoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
D`Arpizio geeft een hoge lob. Pensato kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cilli de bal onder controle te krijgen. Ramaglia rent richting de bal. Ramaglia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Inworp. Tognini met de inworp. Ramaglia is nu in balbezit. Ramaglia draait met de bal, schiet en ... Gavirati krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granchio f.c. - S.S.C Napoli 1926 1:0

45e minuut.
Gavirati is nu in balbezit. Feda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gavirati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Feda geeft de bal voor. Gavirati neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Granchio f.c. - S.S.C Napoli 1926 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granchio f.c. 46%, S.S.C Napoli 1926 54%.
Granchio f.c. - S.S.C Napoli 1926 2:0

52e minuut.
Frassi rent richting de bal. Donadei bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frassi. Frassi krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Soffientini met een sublieme pass. Ramaglia speelt de bal door. Gavirati rent richting de bal. Gavirati haalt uit met een fantastische trap. Piganzoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granchio f.c. - S.S.C Napoli 1926 3:0

59e minuut.
Klungelig pakt Lapa de bal. Frassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassi probeert naar een medespeler te passen. Marazzo rent richting de bal. Marazzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cilli rent richting de bal. Nadal verovert de bal door een tackle van achteren. Nadal probeert naar een medespeler te passen. D`Arpizio rent richting de bal. D`Arpizio geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Zucchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavirati verovert de bal door een tackle van achteren. Gavirati met een sublieme pass. Ramaglia is nu in balbezit. Ramaglia draait met de bal, schiet en ... Piganzoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granchio f.c. 36%, S.S.C Napoli 1926 64%.
Granchio f.c. - S.S.C Napoli 1926 3:0