Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latti dozzi Annacatillu A.C
rob Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 20.2
adequate Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Daar is Karakoçoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakoçoğlu geeft een hoge lob. Bükey rent richting de bal. Bükey haalt uit met een fantastische trap. La Mano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latti dozzi - Annacatillu A.C 1:0

11e minuut.
Ardemagni passt de bal in één keer door. Di Corato rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damari. Damari krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Montefameglio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caroleo speelt de bal door. Cozaneale is nu in balbezit. Cozaneale schiet op doel. Magistrello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Latti dozzi - Annacatillu A.C 1:1

17e minuut.
Malnati bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Corato rent richting de bal. Malnati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malnati krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Damari met een sublieme pass. Ardemagni is nu in balbezit. Pittore verovert de bal door een tackle van achteren. Bükey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bükey geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Grottaglie is nu in balbezit. Grottaglie geeft de bal voor. Quinté probeert de bal aan de voet te houden. Malnati rent richting de bal. Malnati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karakoçoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Agazzi kopt de bal weg. La Mano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Damari kopt de bal weg. Lazzarini heeft problemen om de bal te vangen. Malnati rent richting de bal. Malnati haalt uit met een fantastische trap. La Mano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Latti dozzi - Annacatillu A.C 2:1

29e minuut.
Di Corato bereikt de bal nog maar net als eerste. Malnati verovert de bal door een tackle van achteren. Quinté bereikt de bal nog maar net als eerste. Malnati verovert de bal door een tackle van achteren. Malnati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Agazzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pellettieri komt het veld opgelopen. La Mano trapt de bal weg. Karakoçoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Malnati de bal. Malnati speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bükey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bükey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Latti dozzi - Annacatillu A.C 3:1

42e minuut.
Grottaglie kan de bal niet met de borst controleren. Montefameglio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grottaglie. Grottaglie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latti dozzi 37%, Annacatillu A.C 63%.
Latti dozzi - Annacatillu A.C 3:1

48e minuut.
Teani passt de bal met de wreef. Grottaglie rent richting de bal. Grottaglie geeft een lange en hoge pass. Cozaneale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozaneale schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Latti dozzi - Annacatillu A.C 3:2

54e minuut.
Malnati is nu in balbezit. Malnati passt de bal zonder na te denken. Karakoçoğlu geeft een hoge lob. Bükey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bükey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Damari bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Corato bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damari. Damari krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

63e minuut.
Łabuński onderschept slim de pass. Karakoçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Corato rent richting de bal. Karakoçoğlu onderschept slim de pass. Karakoçoğlu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bükey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bükey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Latti dozzi - Annacatillu A.C 4:2

71e minuut.
Karakoçoğlu probeert naar een medespeler te passen. Malnati rent richting de bal. Malnati passt de bal zonder na te denken. Bükey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bükey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pittore verovert de bal door een tackle van achteren. Pittore geeft een hoge lob. Quinté met een sublieme pass. Bükey heeft problemen om de bal te vangen. Bükey haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Latti dozzi - Annacatillu A.C 5:2

87e minuut.
Malnati onderschept slim de pass. Malnati passt de bal in één keer door. Pittore geeft een lange en hoge pass. Malnati is nu in balbezit. Malnati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Latti dozzi - Annacatillu A.C 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latti dozzi 38%, Annacatillu A.C 62%.
Latti dozzi - Annacatillu A.C 6:2