Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
migliana Eustachio Scarciolla
442 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 19.8
uitstekend Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Mandrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandrelli geeft de bal voor. Klungelig pakt Makai de bal. Makai geeft een hoge lob. Magalski krijgt zijn hoofd ertegen. Gelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Castro geeft een hoge lob. Makai kopt de bal weg. Magalski rent richting de bal. Magalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rumian geeft een lange en hoge pass. Magalski kopt de bal weg. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haberkost is nu in balbezit. Haberkost haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - Eustachio Scarciolla 1:0

10e minuut.
Mandrelli geeft een hoge lob. Makai bereikt de bal nog maar net als eerste. Makai geeft een lange en hoge pass. Magalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalski haalt uit met een fantastische trap. Gelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - Eustachio Scarciolla 2:0

12e minuut.
Lello passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Incerti de bal. Magalski is nu in balbezit. Magalski passt de bal zonder na te denken. Genovelis met een sublieme pass. Gelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haberkost is nu in balbezit. Haberkost haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Magalski met een sublieme pass. Klungelig pakt Haberkost de bal. Lello is nu in balbezit. Cazangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Cazangiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - Eustachio Scarciolla 3:0

20e minuut.
Incerti probeert naar een medespeler te passen. Rumian rent richting de bal. Rumian passt de bal met de wreef. Genovelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovelis geeft de bal voor. Gelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haberkost bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberkost haalt uit met een fantastische trap. Gelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - Eustachio Scarciolla 4:0

26e minuut.
Velásquez trapt de bal weg van het doel. Haberkost rent richting de bal. Cazangiu probeert naar een medespeler te passen. Magalski rent richting de bal. Magalski schiet op doel. Gelli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - Eustachio Scarciolla 5:0

28e minuut.
Incerti rent richting de bal. Cazangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Cazangiu passt de bal in één keer door. Daar is Genovelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genovelis geeft de bal voor. Gelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Haberkost bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberkost haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - Eustachio Scarciolla 6:0

35e minuut.
Berlusconi speelt de bal door. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu passt de bal in één keer door. Yevtushenko geeft een lange en hoge pass. Magalski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - Eustachio Scarciolla 7:0

36e minuut.
Magalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Incerti bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalski onderschept slim de pass. Magalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - Eustachio Scarciolla 8:0

40e minuut.
Magalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Genovelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovelis passt de bal zonder na te denken. Daar is Haberkost, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haberkost draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Scopa met de inworp. Genovelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovelis passt de bal in één keer door. Magalski is nu in balbezit. Magalski schiet op doel. Gelli bokst de bal weg.

45e minuut.
Yevtushenko geeft een lange en hoge pass. Cazangiu speelt de bal door. Magalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalski schiet op doel. Gelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - Eustachio Scarciolla 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: migliana 30%, Eustachio Scarciolla 70%.
migliana - Eustachio Scarciolla 9:0

52e minuut.
Cazangiu onderschept slim de pass. Cazangiu speelt de bal door. Haberkost is nu in balbezit. Haberkost draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - Eustachio Scarciolla 10:0

56e minuut.
Yevtushenko passt de bal zonder na te denken. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu passt de bal in één keer door. Magalski heeft problemen om de bal te vangen. Magalski schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Makai kopt de bal weg. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magalski is nu in balbezit. Magalski draait met de bal, schiet en ... Gelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - Eustachio Scarciolla 11:0

69e minuut.
Lello rent richting de bal. Yevtushenko onderschept slim de pass. Yevtushenko met een sublieme pass. Haberkost bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberkost draait met de bal, schiet en ... Gelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Papuga met een sublieme pass. Yevtushenko speelt de bal door. Haberkost bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberkost draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - Eustachio Scarciolla 12:0

75e minuut.
Yevtushenko probeert naar een medespeler te passen. Haberkost bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu met een sublieme pass. Magalski rent richting de bal. Magalski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - Eustachio Scarciolla 13:0

84e minuut.
Yevtushenko met een sublieme pass. Daar is Cazangiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazangiu geeft de bal voor. Magalski rent richting de bal. Magalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - Eustachio Scarciolla 14:0

87e minuut.
Makai passt de bal in één keer door. Yevtushenko heeft problemen om de bal te vangen. Yevtushenko geeft de bal voor. Magalski rent richting de bal. Magalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: migliana 20%, Eustachio Scarciolla 80%.
migliana - Eustachio Scarciolla 14:0