Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C.Pisa1909 saetta
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Guerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerini probeert naar een medespeler te passen. Gherardo is nu in balbezit. Gherardo draait met de bal, schiet en ... Bonacorsi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Ballotta geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Fornari de bal onder controle te krijgen. Guerini met een sublieme pass. Gherardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Pisa1909 - saetta 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Pisa1909 52%, saetta 48%.
A.C.Pisa1909 - saetta 1:0

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Consiglio trapt de bal weg. Klungelig pakt Fornari de bal. Guerini rent richting de bal. Guerini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Fornari probeert naar een medespeler te passen. Barrichello is nu in balbezit. Barrichello speelt de bal door. Perugino is nu in balbezit. Perugino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rodomonti geeft een hoge lob. Furnari rent richting de bal. Furnari passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Perugino de bal. Perugino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ballotta geeft een lange en hoge pass. Durazzi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rodomonti de bal onder controle te krijgen. Perugino is nu in balbezit. Perugino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Carmeli geeft een hoge lob. Fornari heeft problemen om de bal te vangen. Guerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerini schiet op doel. Bonacorsi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Pisa1909 50%, saetta 50%.
A.C.Pisa1909 - saetta 1:0