Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Catania calcio 46 VirtualDoria
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


19e minuut.
Licini rent richting de bal. Folchi verovert de bal door een tackle van achteren. Folchi met een sublieme pass. Cirio rent richting de bal. Cirio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Caruggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruggi passt de bal in één keer door. Licini probeert de bal aan de voet te houden. Scarso rent richting de bal. Scarso geeft een lange en hoge pass. Di Venere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Veranoli geeft een lange en hoge pass. Marzi is nu in balbezit. Marzi geeft een hoge lob. Spotorno is nu in balbezit. Spotorno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Catania calcio 46 - VirtualDoria 0:1

38e minuut.
Brussolo met een harde bal richting middenveld. Scarso is nu in balbezit. Scarso met een sublieme pass. Spotorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Spotorno haalt uit met een fantastische trap. Di Venere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catania calcio 46 54%, VirtualDoria 46%.
Catania calcio 46 - VirtualDoria 0:1

55e minuut.
Cusillo heeft problemen om de bal te vangen. Spotorno onderschept slim de pass. Folchi begaat een overtreding. Spotorno raakt geblesseerd tijdens het duel. Licini met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Folchi verovert de bal door een tackle van achteren. Folchi geeft een hoge lob. Marzi rent richting de bal. Marzi geeft een hoge lob. Spotorno springt en kopt de bal. Di Venere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Caruggi is nu in balbezit. Caruggi geeft een hoge lob. Spotorno is nu in balbezit. Spotorno schiet op doel. Na een snelle pass probeert Metra de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Iacopo passt de bal met de wreef. Spotorno is nu in balbezit. Spotorno geeft een lange en hoge pass. Gattinara rent richting de bal. Gattinara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spotorno rent richting de bal. Spotorno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Catania calcio 46 - VirtualDoria 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catania calcio 46 59%, VirtualDoria 41%.
Catania calcio 46 - VirtualDoria 0:2