Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS ROCCA PRIORA VirtualDoria
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Coscarelli geeft een hoge lob. Inworp. Gattinara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iacopo is nu in balbezit. Iacopo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Vannini verovert de bal door een tackle van achteren. Vannini passt de bal zonder na te denken. Coscarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacopo verovert de bal door een tackle van achteren. Iacopo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS ROCCA PRIORA 59%, VirtualDoria 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS ROCCA PRIORA - VirtualDoria 0:0

47e minuut.
Coscarelli geeft de bal voor. Brussolo rent richting de bal. Lussu onderschept slim de pass. Lussu haalt uit met een fantastische trap. Falloni Picchiotti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Klungelig pakt Sammartino de bal. Scarso bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scarso wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Scarso kan niet meer verder spelen. Mirante komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Caruggi verovert de bal door een tackle van achteren. Licini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Licini roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Licini kan niet meer verder spelen. Cassadritta komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Marzi verovert de bal door een tackle van achteren. Marzi probeert naar een medespeler te passen. Marasca rent richting de bal. Spotorno onderschept slim de pass. Spotorno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gattinara verovert de bal door een tackle van achteren. Coscarelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gattinara raakt geblesseerd tijdens het duel. Gattinara zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cassadritta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassadritta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Iacopo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacopo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Marasca de bal. Spotorno is nu in balbezit. Spotorno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROCCA PRIORA - VirtualDoria 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS ROCCA PRIORA 62%, VirtualDoria 38%.
AS ROCCA PRIORA - VirtualDoria 0:1