Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bigbeng Catania calcio 46
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Moca onderschept slim de pass. Canziani is nu in balbezit. Moca is nu in balbezit. Canziani is nu in balbezit. Canziani schiet op doel. Di Venere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Canziani haalt uit met een fantastische trap. Veranoli verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Altieri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Canziani maakt een snoekduik en kopt de bal. Di Venere bokst de bal weg.

24e minuut.
Veronico met een snelle inworp. De Groen is nu in balbezit. De Groen passt de bal zonder na te denken. Canziani is nu in balbezit. Canziani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Di Venere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Calzarossa geeft de bal voor. Altieri kopt de bal weg. Canziani bereikt de bal nog maar net als eerste. Canziani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigbeng - Catania calcio 46 1:0

34e minuut.
De Groen bereikt de bal nog maar net als eerste. Foresta onderschept slim de pass. Foresta passt de bal met de wreef. Cotza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Folchi heeft problemen om de bal te vangen. Moca bereikt de bal nog maar net als eerste. Moca met een sublieme pass. Klungelig pakt Canziani de bal. Canziani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Foresta heeft problemen om de bal te vangen. Altieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Altieri speelt de bal door. Canziani rent richting de bal. Canziani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bigbeng 29%, Catania calcio 46 71%.
Bigbeng - Catania calcio 46 1:0

55e minuut.
Canziani bereikt de bal nog maar net als eerste. Canziani schiet op doel. Na een snelle pass probeert Metra de bal onder controle te krijgen. Altieri is nu in balbezit. Altieri geeft een hoge lob. Di Venere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Curreli heeft problemen om de bal te vangen. Marazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazza geeft een hoge lob. Altieri is nu in balbezit. Altieri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Daar is Vesce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesce onderschept slim de pass. Cotza onderschept slim de pass. Cotza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Canziani bereikt de bal nog maar net als eerste. Folchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moca is nu in balbezit. Canziani bereikt de bal nog maar net als eerste. Canziani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Di Venere met een harde bal richting middenveld. Curreli kopt de bal weg. Canziani rent richting de bal. Canziani draait met de bal, schiet en ... Di Venere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Cotza rent richting de bal. Marazza maakt een afschuwelijke overtreding. Cotza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Folchi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Calzarossa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Restivo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moca is nu in balbezit. Moca passt de bal zonder na te denken. Canziani bereikt de bal nog maar net als eerste. Canziani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bigbeng 44%, Catania calcio 46 56%.
Bigbeng - Catania calcio 46 1:0