Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.s.c.u.c. Catania calcio 46
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


16e minuut.
Foresta passt de bal in één keer door. Giuliato bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuliato passt de bal met de wreef. Rubini is nu in balbezit. Rubini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Folchi kan de bal niet met de borst controleren. Giuliato verovert de bal door een tackle van achteren. Giuliato speelt de bal door. Rubini is nu in balbezit. Rubini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cria probeert de bal met de borst te controleren. Folchi onderschept slim de pass. Folchi probeert naar een medespeler te passen. Cirio rent richting de bal. Cirio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Foresta verovert de bal door een tackle van achteren. Foresta probeert naar een medespeler te passen. Valseriati speelt de bal door. Rubini rent richting de bal. Rubini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Giuliato passt de bal in één keer door. Bracalari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracalari met een sublieme pass. Rubini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Folchi probeert de bal aan de voet te houden. Valseriati bereikt de bal nog maar net als eerste. Valseriati probeert naar een medespeler te passen. Rubini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubini draait met de bal, schiet en ... Di Venere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c.u.c. - Catania calcio 46 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.c.u.c. 31%, Catania calcio 46 69%.
S.s.c.u.c. - Catania calcio 46 1:0

79e minuut.
Giuliato met een sublieme pass. Rubini is nu in balbezit. Folchi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Folchi krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Folchi rent richting de bal. Folchi geeft de bal voor. Tisci is nu in balbezit. Cirio onderschept slim de pass. Cirio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.c.u.c. 39%, Catania calcio 46 61%.
S.s.c.u.c. - Catania calcio 46 1:0