Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
feisbuk Marco Palma
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Mignoni passt de bal in één keer door. Toletti is nu in balbezit. Toletti passt de bal zonder na te denken. Feula is nu in balbezit. Feula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Butto geeft een lange en hoge pass. Cipolletti kopt de bal weg. Klungelig pakt Luvarà de bal. Barontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barontini haalt uit met een fantastische trap. Caudullo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Butto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barontini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Toletti rent richting de bal. Toletti passt de bal in één keer door. Feula rent richting de bal. Feula draait met de bal, schiet en ... Tuberto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Luvarà onderschept slim de pass. Toletti is nu in balbezit. Toletti probeert naar een medespeler te passen. Feula is nu in balbezit. Feula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Toletti verovert de bal door een tackle van achteren. Cigognini onderschept slim de pass. Cigognini probeert naar een medespeler te passen. Barontini is nu in balbezit. Barontini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
feisbuk - Marco Palma 1:0

39e minuut.
Mignoni geeft een lange en hoge pass. Zingarello probeert de bal aan de voet te houden. Toletti kopt de bal weg. Feula is nu in balbezit. Feula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
feisbuk - Marco Palma 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: feisbuk 61%, Marco Palma 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
feisbuk - Marco Palma 1:1

71e minuut.
Gazzoli met een snelle inworp. Luvarà is nu in balbezit. Luvarà probeert naar een medespeler te passen. Alineri bereikt de bal nog maar net als eerste. Alineri geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: feisbuk 51%, Marco Palma 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
feisbuk - Marco Palma 1:1