Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC CIUGHINA AKragas White Sharks
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Bonfadini geeft een lange en hoge pass. Carai heeft problemen om de bal te vangen. Robbio rent richting de bal. Robbio haalt uit met een fantastische trap. Bezzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC CIUGHINA - AKragas White Sharks 1:0

7e minuut.
Confusioni verovert de bal door een tackle van achteren. Confusioni passt de bal met de wreef. Daar is Noville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stracchi rent richting de bal. Stracchi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

9e minuut.
Carai geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caccavallo met de inworp. Roscigno is nu in balbezit. Roscigno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Bimba onderschept slim de pass. Bimba geeft de bal voor. Dellamorte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scariati is nu in balbezit. Scariati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dellamorte rent richting de bal. Caccavallo onderschept slim de pass. Cuneo begaat een overtreding. Cuneo krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Belligerante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dellamorte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belligerante raakt geblesseerd tijdens het duel. Grolli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Baglione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robbio rent richting de bal. Robbio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Roscigno rent richting de bal. Bimba verovert de bal door een tackle van achteren. Bimba passt de bal met de wreef. Stracchi is nu in balbezit. Stracchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Scariati rent richting de bal. Grolli verovert de bal door een tackle van achteren. Grolli met een sublieme pass. Robbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbio haalt uit met een fantastische trap. Bezzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Baglione heeft problemen om de bal te vangen. Bimba rent richting de bal. Bimba passt de bal met de wreef. Bonfadini rent richting de bal. Bonfadini schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC CIUGHINA 42%, AKragas White Sharks 58%.
AC CIUGHINA - AKragas White Sharks 1:0

48e minuut.
Bonfadini verovert de bal door een tackle van achteren. Bonfadini geeft een lange en hoge pass. Tarozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarozzo geeft een lange en hoge pass. Robbio krijgt zijn hoofd ertegen. Bezzi bokst de bal weg.

55e minuut.
Cillerai rent richting de bal. Cillerai speelt de bal door. Klungelig pakt Bimba de bal. Robbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC CIUGHINA 41%, AKragas White Sharks 59%.
AC CIUGHINA - AKragas White Sharks 1:0