Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Emalacri mancester
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Donadio probeert naar een medespeler te passen. Pirandelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbetta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Corbetta krijgt een gele kaart. Pirandelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garlati zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Acciai bereikt de bal nog maar net als eerste. Acciai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Emalacri - mancester 0:1

15e minuut.
Paoletto draait met de bal, schiet en ... Sgrignoli kopt de bal weg. Candeo is nu in balbezit. Spotorno rent richting de bal. Spotorno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Corbetta is nu in balbezit. Corbetta speelt de bal door. Spotorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Spotorno haalt uit met een fantastische trap. Peyrachia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Andreucci met de inworp. Pirandelli rent richting de bal. Pirandelli geeft de bal voor. Acciai is nu in balbezit. Acciai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Emalacri - mancester 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Emalacri 49%, mancester 51%.
Real Emalacri - mancester 0:2

60e minuut.
Zingarella onderschept slim de pass. Zingarella passt de bal zonder na te denken. Acciai rent richting de bal. Pirandelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirandelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Garlati speelt de bal door. Ciacia rent richting de bal. Ciacia met een sublieme pass. Spotorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Spotorno draait met de bal, schiet en ... Paal!

73e minuut.
Bertuglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pirandelli rent richting de bal. Corbetta begaat een overtreding. Pirandelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pirandelli komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dondolini speelt de bal door. Paoletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoletto passt de bal zonder na te denken. Spotorno rent richting de bal. Spotorno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Emalacri 39%, mancester 61%.
Real Emalacri - mancester 0:2