Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
enzokkk acsc pastef
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.2
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Petretto heeft problemen om de bal te vangen. Betta rent richting de bal. Betta met een sublieme pass. Gigli is nu in balbezit. Gigli schiet op doel. Bellanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Pascucci verovert de bal door een tackle van achteren. Zampella is nu in balbezit. Met opzet legt Petretto zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Petretto naar de kleedkamers voor een vroege douche.

24e minuut.
Rastrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferniani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferniani passt de bal zonder na te denken. Consonni bereikt de bal nog maar net als eerste. Consonni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ferniani probeert naar een medespeler te passen. Spinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinazzi passt de bal met de wreef. Gigli is nu in balbezit. Gigli schiet op doel. Bellanca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Zampella met een snelle inworp. Betta bereikt de bal nog maar net als eerste. Archi begaat een overtreding. Betta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Betta wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: enzokkk 39%, acsc pastef 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
enzokkk - acsc pastef 0:0

49e minuut.
Betta is nu in balbezit. Betta passt de bal met de wreef. Zampella rent richting de bal. Zampella geeft een hoge lob. Gigli krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Archi onderschept slim de pass. Archi passt de bal in één keer door. Daar is Consonni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Archi bereikt de bal nog maar net als eerste. Archi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
enzokkk - acsc pastef 0:1

69e minuut.
Archi met een sublieme pass. Lamendola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamendola geeft een hoge lob. Daar is Consonni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Consonni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: enzokkk 57%, acsc pastef 43%.
enzokkk - acsc pastef 0:1