Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
acsc pastef Lord Kageki
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 14
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Di Vaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brancato onderschept slim de pass. Petretto maakt een afschuwelijke overtreding. Petretto krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Maschio onderschept slim de pass. Maschio geeft een hoge lob. Piola rent richting de bal. Ferniani onderschept slim de pass. Ferniani geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Inworp. Flores met een snelle inworp. Klungelig pakt Aschiero de bal. Archi is nu in balbezit. Archi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Mangiameli verovert de bal door een tackle van achteren. Ferniani kan de bal niet met de borst controleren. Ferniani met een sublieme pass. Archi is nu in balbezit. Archi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Archi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangiameli onderschept slim de pass. Mangiameli speelt de bal door. Ammazzalamorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammazzalamorte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
acsc pastef - Lord Kageki 0:1

40e minuut.
Ignomeriello kopt de bal weg. Ammazzalamorte rent richting de bal. Marasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammazzalamorte is nu in balbezit. Ammazzalamorte haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Flores geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schisani met de inworp. Archi is nu in balbezit. Archi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Marasco passt de bal met de wreef. Ammazzalamorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Somaschini maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Somaschini naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ammazzalamorte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marasco komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: acsc pastef 49%, Lord Kageki 51%.
acsc pastef - Lord Kageki 0:1

56e minuut.
Marasco verovert de bal door een tackle van achteren. Marasco passt de bal in één keer door. Lante Della Rovere heeft problemen om de bal te vangen. Marasco is nu in balbezit. Marasco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Mangiameli is nu in balbezit. Mangiameli geeft een lange en hoge pass. Lante Della Rovere heeft problemen om de bal te vangen. Ammazzalamorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammazzalamorte draait met de bal, schiet en ... Bellanca bokst de bal weg. Ammazzalamorte is nu in balbezit. Ammazzalamorte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Inworp. Brancato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mangiameli speelt de bal door. Ammazzalamorte is nu in balbezit. Ammazzalamorte schiet op doel. Bellanca bokst de bal weg.

72e minuut.
Ignomeriello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schisani rent richting de bal. Schisani speelt de bal door. Ferniani is nu in balbezit. Ferniani geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ignomeriello geeft een lange en hoge pass. Piola rent richting de bal. Piola met een sublieme pass. Marasco rent richting de bal. Marasco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
acsc pastef - Lord Kageki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: acsc pastef 53%, Lord Kageki 47%.
acsc pastef - Lord Kageki 0:2