Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panem City enzokkk
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.9
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Marulli onderschept slim de pass. Marulli speelt de bal door. Spinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernassa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cantalena met de inworp. Vernassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernassa met een sublieme pass. Lamendola heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rastrelli is nu in balbezit. Vernassa verovert de bal door een tackle van achteren. Vernassa probeert naar een medespeler te passen. Bratta is nu in balbezit. Bratta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Marulli kopt de bal weg. Vispo heeft problemen om de bal te vangen. Taffarelli is nu in balbezit. Taffarelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Delola Marca rent richting de bal. Bergnach verovert de bal door een tackle van achteren. Bergnach speelt de bal door. Daar is Bratta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratta haalt uit met een fantastische trap. Vito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Cantalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantalena geeft de bal voor. Robles rent richting de bal. Bratta verovert de bal door een tackle van achteren. Bratta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zampella kopt de bal weg. Rastrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernassa onderschept slim de pass. Bratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Lamendola de bal. Bratta is nu in balbezit. Bratta schiet op doel. Vito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Lamendola geeft een hoge lob. Inworp. Cantalena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vernassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernassa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panem City 40%, enzokkk 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Panem City - enzokkk 0:0

47e minuut.
Delola Marca geeft een lange en hoge pass. Zampella kopt de bal weg. Marulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffarelli is nu in balbezit. Taffarelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Vispo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vispo geeft een hoge lob. Vernassa met een sublieme pass. Bratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Spinazzi is nu in balbezit. Vernassa verovert de bal door een tackle van achteren. Vernassa met een sublieme pass. Bratta is nu in balbezit. Bratta haalt uit met een fantastische trap. Vito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

77e minuut.
Caperozzi met een sublieme pass. Bratta is nu in balbezit. Rastrelli rent richting de bal. Bratta onderschept slim de pass. Bratta schiet op doel. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Spinazzi geeft de bal voor. Inworp. Cantalena met een snelle inworp. Vernassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernassa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panem City 43%, enzokkk 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Panem City - enzokkk 0:0