Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Sportiva 1983 Marhans
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Pirrello onderschept slim de pass. Pirrello passt de bal zonder na te denken. Daar is Ghisellini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Draicchio is nu in balbezit. Draicchio schiet op doel. Foschiatti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sportiva 1983 - Marhans 0:1

9e minuut.
Centofanti passt de bal zonder na te denken. Contu rent richting de bal. Contu passt de bal in één keer door. Maschietto is nu in balbezit. Maschietto haalt uit met een fantastische trap. Facetti bokst de bal weg.

16e minuut.
Centofanti met een sublieme pass. Orrico bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrico passt de bal in één keer door. Draicchio is nu in balbezit. Draicchio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pirrello heeft problemen om de bal te vangen. Orrico bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrico passt de bal zonder na te denken. Draicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Draicchio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Centofanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Maschietto onderschept slim de pass. Contu rent richting de bal. Maschietto rent richting de bal. Maschietto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Sportiva 1983 - Marhans 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sportiva 1983 52%, Marhans 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Sportiva 1983 - Marhans 1:1

55e minuut.
Fucile heeft problemen om de bal te vangen. Franceschin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fucile. Fucile krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Portello is nu in balbezit. Portello geeft een hoge lob. Esu kopt de bal weg. Draicchio rent richting de bal. Draicchio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cannati rent richting de bal. Cannati met een sublieme pass. Pirrello is nu in balbezit. Orrico onderschept slim de pass. Orrico draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Glielmi rent richting de bal. Maschietto verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Contu de bal. Maschietto bereikt de bal nog maar net als eerste. Maschietto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Oi passt de bal zonder na te denken. Maschietto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Portello geeft een lange en hoge pass. Maserati kopt de bal weg. Pirrello geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sportiva 1983 48%, Marhans 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Sportiva 1983 - Marhans 1:1