Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panem City acsc pastef
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.9
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Ignomeriello kopt de bal weg. Vernassa rent richting de bal. Ferniani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vernassa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vernassa kan niet meer verder spelen. Formigari komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Di Vaio verovert de bal door een tackle van achteren. Di Vaio passt de bal in één keer door. Formigari is nu in balbezit. Bratta is nu in balbezit. Bratta draait met de bal, schiet en ... Bellanca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Bacelieri geeft een lange en hoge pass. Archi is nu in balbezit. Giarratana bereikt de bal nog maar net als eerste. Archi onderschept slim de pass. Archi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Ignomeriello de bal onder controle te krijgen. Cantalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantalena passt de bal met de wreef. Bratta rent richting de bal. Bratta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bellanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Di Vaio geeft de bal voor. Vispo probeert de bal met de borst te controleren. Consonni rent richting de bal. Archi bereikt de bal nog maar net als eerste. Archi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panem City 43%, acsc pastef 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Panem City - acsc pastef 0:0

54e minuut.
Ferniani onderschept slim de pass. Ferniani met een sublieme pass. Consonni is nu in balbezit. Archi rent richting de bal. Archi haalt uit met een fantastische trap. Piscopello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Archi bereikt de bal nog maar net als eerste. Archi geeft een hoge lob. Maschio bereikt de bal nog maar net als eerste. Consonni bereikt de bal nog maar net als eerste. Consonni schiet op doel. Piscopello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Petretto probeert naar een medespeler te passen. Caperozzi heeft problemen om de bal te vangen. Archi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Archi krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Caperozzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caperozzi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bergnach kopt de bal weg. Klungelig pakt Ferniani de bal. Bratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Somaschini de bal. Bratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratta schiet op doel. Bellanca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Somaschini de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panem City - acsc pastef 1:0

87e minuut.
Giarratana is nu in balbezit. Giarratana passt de bal met de wreef. Archi is nu in balbezit. Archi schiet op doel. Piscopello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Panem City - acsc pastef 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panem City 50%, acsc pastef 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Panem City - acsc pastef 1:1