Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S.ROMA 1927 Donan
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Barnabé passt de bal zonder na te denken. Solacca is nu in balbezit. D`Alessandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Solacca onderschept slim de pass. Solacca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Solacca is nu in balbezit. D`Alessandro is nu in balbezit. Gardino is nu in balbezit. Abategiovanni verovert de bal door een tackle van achteren. Abategiovanni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Coluccio rent richting de bal. Solacca rent richting de bal. Coluccio rent richting de bal. Abategiovanni verovert de bal door een tackle van achteren. Abategiovanni haalt uit met een fantastische trap. Da Ros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.ROMA 1927 - Donan 1:0

21e minuut.
Citteri passt de bal met de wreef. Solacca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scolari. Solacca raakt geblesseerd tijdens het duel. Abategiovanni wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Da Ros trapt de bal weg. Liborio kopt de bal weg. Lucchesi heeft problemen om de bal te vangen. Solinas rent richting de bal. Solinas draait met de bal, schiet en ... Battilana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.S.ROMA 1927 - Donan 1:1

28e minuut.
Liborio verovert de bal door een tackle van achteren. Liborio haalt uit met een fantastische trap. Daar is Scarzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solinas rent richting de bal. Solinas schiet op doel. Battilana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.ROMA 1927 46%, Donan 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.S.ROMA 1927 - Donan 1:1

56e minuut.
Durante geeft een hoge lob. Moro probeert de bal aan de voet te houden. Solacca rent richting de bal. Solacca haalt uit met een fantastische trap. Da Ros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.ROMA 1927 - Donan 2:1

74e minuut.
Solinas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lucchesi de bal onder controle te krijgen. Scarzo onderschept slim de pass. Spadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Liborio geeft een lange en hoge pass. Portinaro probeert naar een medespeler te passen. Coluccio is nu in balbezit. Solacca verovert de bal door een tackle van achteren. Solacca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.ROMA 1927 43%, Donan 57%.
A.S.ROMA 1927 - Donan 2:1