Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FocaHunters sosizza club
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 13.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Catauro passt de bal met de wreef. Chirico bereikt de bal nog maar net als eerste. Catauro onderschept slim de pass. Tasin rent richting de bal. Tasin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FocaHunters - sosizza club 0:1

3e minuut.
Spadanuda is nu in balbezit. Spadanuda passt de bal zonder na te denken. Chirico is nu in balbezit. Tasin verovert de bal door een tackle van achteren. Tasin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Siri kopt de bal weg. Chirico rent richting de bal. Ansovini onderschept slim de pass. Ansovini draait met de bal, schiet en ... De Lieto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FocaHunters - sosizza club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FocaHunters 40%, sosizza club 60%.
FocaHunters - sosizza club 0:2

47e minuut.
Mingo heeft problemen om de bal te vangen. Catauro bereikt de bal nog maar net als eerste. Catauro met een sublieme pass. Tasin rent richting de bal. Tasin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Battaini verovert de bal door een tackle van achteren. Battaini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Giupponi de bal. Spadanuda is nu in balbezit. Spadanuda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Barattieri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Catauro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catauro passt de bal met de wreef. Tasin is nu in balbezit. Tasin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Riina bereikt de bal nog maar net als eerste. Riina geeft een lange en hoge pass. Calafa is nu in balbezit. Calafa passt de bal zonder na te denken. De Lieto probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FocaHunters - sosizza club 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FocaHunters 43%, sosizza club 57%.
FocaHunters - sosizza club 0:3