Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sosizza club Fc. Como
Normal Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Diacciati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balocco rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riina. Balocco raakt geblesseerd tijdens het duel. Balocco wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
sosizza club - Fc. Como 0:1

9e minuut.
Bagardi rent richting de bal. Bagardi passt de bal in één keer door. Tasin rent richting de bal. Tasin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Frare de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Morstabilini trapt de bal weg van het doel. Portoghese bereikt de bal nog maar net als eerste. Portoghese passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Borgiani de bal. Borgiani geeft een lange en hoge pass. Morstabilini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Ansovini is nu in balbezit. Lopalco verovert de bal door een tackle van achteren. Lopalco passt de bal in één keer door. Crott is nu in balbezit. Crott haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Riina probeert de bal aan de voet te houden. Balocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Balocco met een sublieme pass. Crott is nu in balbezit. Crott draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Borgiani controleert de bal met de borst. Inworp. Saccardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madaro is nu in balbezit. Madaro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Inworp. Saccardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagardi probeert naar een medespeler te passen. Tasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasin schiet op doel. Ceccato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Lopalco kopt de bal weg. Di Pasquale bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pasquale probeert naar een medespeler te passen. Lopalco is nu in balbezit. Lopalco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sosizza club 47%, Fc. Como 53%.
sosizza club - Fc. Como 0:1

83e minuut.
Balocco is nu in balbezit. Balocco speelt de bal door. Lopalco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopalco schiet op doel. Morstabilini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sosizza club - Fc. Como 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sosizza club 58%, Fc. Como 42%.
sosizza club - Fc. Como 0:2