Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASDLAZIO 12345nhrg
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Guarnerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesenti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guarnerio raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Guarnerio neemt zijn aanloop. Zuccotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASDLAZIO - 12345nhrg 1:0

18e minuut.
Tibollo met een sublieme pass. Sepi is nu in balbezit. Sepi met een sublieme pass. Fugazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fugazza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASDLAZIO - 12345nhrg 1:1

23e minuut.
Guarnerio passt de bal met de wreef. Cannavò bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannavò met een sublieme pass. Faggini is nu in balbezit. Faggini schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Tibollo passt de bal zonder na te denken. Villani kan de bal niet met de borst controleren. Sepi speelt de bal door. Fugazza is nu in balbezit. Fugazza schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASDLAZIO - 12345nhrg 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASDLAZIO 52%, 12345nhrg 48%.
ASDLAZIO - 12345nhrg 1:2

66e minuut.
Sepi is nu in balbezit. Scarafone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sepi krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Pesenti probeert naar een medespeler te passen. Bertea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertea speelt de bal door. Fugazza rent richting de bal. Fugazza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Cannavò rent richting de bal. Cannavò met een sublieme pass. Daar is Balzaretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faggini rent richting de bal. Faggini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pesenti passt de bal in één keer door. Cannavò heeft problemen om de bal te vangen. Cannavò met een sublieme pass. Faggini bereikt de bal nog maar net als eerste. Faggini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASDLAZIO 44%, 12345nhrg 56%.
ASDLAZIO - 12345nhrg 1:2