Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
12345nhrg ASDLAZIO
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Pesenti onderschept slim de pass. Faggini verovert de bal door een tackle van achteren. Facini is nu in balbezit. Facini draait met de bal, schiet en ... Balzaretti probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cannavò geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Borghino rent richting de bal. Borghino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Borghino passt de bal zonder na te denken. Facini is nu in balbezit. Facini passt de bal met de wreef. Faggini is nu in balbezit. Faggini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
La Torre heeft problemen om de bal te vangen. Cannavò bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannavò probeert naar een medespeler te passen. Faggini bereikt de bal nog maar net als eerste. Faggini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Fugazza verovert de bal door een tackle van achteren. Fugazza met een sublieme pass. Sepi heeft problemen om de bal te vangen. Sepi haalt uit met een fantastische trap. Ganora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 12345nhrg 62%, ASDLAZIO 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
12345nhrg - ASDLAZIO 0:0

47e minuut.
Acciaro geeft een lange en hoge pass. Facini bereikt de bal nog maar net als eerste. Faggini rent richting de bal. Facini bereikt de bal nog maar net als eerste. Facini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Scarafone geeft een lange en hoge pass. Belluzzi is nu in balbezit. Bertea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bertea krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Belluzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluzzi speelt de bal door. Sepi speelt de bal door. Daar is Fugazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fugazza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ganora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Daar is Belluzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Magrini passt de bal in één keer door. Fugazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fugazza haalt uit met een fantastische trap. Ganora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 12345nhrg 40%, ASDLAZIO 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
12345nhrg - ASDLAZIO 0:0