Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
beng Winnions
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.5 gemiddelde waardering 15
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Baruffo passt de bal met de wreef. Pedrosa is nu in balbezit. Met opzet legt Servili zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Servili naar de kleedkamers voor een vroege douche. Pedrosa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pedrosa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Boris maakt een snoekduik en kopt de bal. Lama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
beng - Winnions 0:1

27e minuut.
Legnano probeert naar een medespeler te passen. Cimmarusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cusimano rent richting de bal. Cimmarusti onderschept slim de pass. Cimmarusti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cusimano heeft problemen om de bal te vangen. Perugino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cusimano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cusimano krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Perugino raakt geblesseerd tijdens het duel. Perugino met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Denovellis de bal. Cimmarusti is nu in balbezit. Boris bereikt de bal nog maar net als eerste. Boris haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Canciani geeft een hoge lob. Inworp. Pedrosa met een snelle inworp. Cimmarusti probeert de bal met de borst te controleren. Cimmarusti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Livori geeft de bal voor. Mureddu is nu in balbezit. Cassina onderschept slim de pass. Cassina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beng 67%, Winnions 33%.
beng - Winnions 0:1

49e minuut.
Goretti onderschept slim de pass. Goretti speelt de bal door. Cassina is nu in balbezit. Cassina haalt uit met een fantastische trap. Pudda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urbini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Goretti rent richting de bal. Goretti geeft de bal voor. Perugino heeft problemen om de bal te vangen. Baruffo is nu in balbezit. Baruffo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Zecchin geeft de bal voor. Inworp. Pedrosa met een snelle inworp. Cimmarusti rent richting de bal. Cimmarusti geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beng 53%, Winnions 47%.
beng - Winnions 0:1