Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASDLAZIO Sunsuna FC
Normal Tactiek tata
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 27.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Belluzzi onderschept slim de pass. Belluzzi speelt de bal door. Maggi rent richting de bal. Sprela verovert de bal door een tackle van achteren. Sprela draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Facini is nu in balbezit. Casini verovert de bal door een tackle van achteren. Casini met een sublieme pass. Tufariello is nu in balbezit. Tufariello geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Formato met een sublieme pass. Cannavò rent richting de bal. Casini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casini krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Scarafone is nu in balbezit. Giaccone verovert de bal door een tackle van achteren. Giaccone passt de bal met de wreef. Sprela is nu in balbezit. Sprela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doeltrap. Ganora trapt de bal weg. Belluzzi controleert de bal met de borst. Sprela rent richting de bal. Sprela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Giaccone is nu in balbezit. Giaccone geeft een lange en hoge pass. Scarafone heeft problemen om de bal te vangen. Sprela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sprela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Guazzoni probeert de bal aan de voet te houden. Ardino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sprela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fregosi Moscatelli rent richting de bal. Fregosi Moscatelli schiet op doel. Ganora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASDLAZIO 83%, Sunsuna FC 17%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASDLAZIO - Sunsuna FC 0:0

50e minuut.
Giaccone rent richting de bal. Scarafone bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaddorti is nu in balbezit. Giaccone rent richting de bal. Giaccone schiet op doel. Ganora bokst de bal weg.

76e minuut.
Cerrino speelt de bal door. Giaccone bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaccone passt de bal in één keer door. Fregosi Moscatelli rent richting de bal. Fregosi Moscatelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASDLAZIO - Sunsuna FC 0:1

81e minuut.
Maggi rent richting de bal. Fregosi Moscatelli verovert de bal door een tackle van achteren. Fregosi Moscatelli haalt uit met een fantastische trap. Formato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASDLAZIO - Sunsuna FC 0:2

82e minuut.
Cerrino passt de bal zonder na te denken. Maggi is nu in balbezit. Ardino verovert de bal door een tackle van achteren. Fregosi Moscatelli rent richting de bal. Fregosi Moscatelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cannavò is nu in balbezit. Cannavò geeft de bal voor. Acciaro kopt de bal weg. Fregosi Moscatelli is nu in balbezit. Fregosi Moscatelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASDLAZIO 84%, Sunsuna FC 16%.
ASDLAZIO - Sunsuna FC 0:2