Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winnions gabriella dell club
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Abbondio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dimonte met de inworp. Giallombardo rent richting de bal. Giallombardo haalt uit met een fantastische trap. Urbini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnions - gabriella dell club 0:1

12e minuut.
Boris probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cimmarusti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giallombardo begaat een overtreding. Giallombardo krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ghelfi onderschept slim de pass. Ghelfi met een sublieme pass. Klungelig pakt Becchere de bal. Becchere schiet op doel. Urbini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnions - gabriella dell club 0:2

37e minuut.
Pedrosa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amodio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnions 58%, gabriella dell club 42%.
Winnions - gabriella dell club 0:2

56e minuut.
Amodio met de inworp. Cimmarusti rent richting de bal. Cimmarusti met een sublieme pass. Perugino bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugino geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Scafidi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iuculano rent richting de bal. Iuculano geeft een lange en hoge pass. Ghelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghelfi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Iuculano passt de bal met de wreef. Perugino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghelfi onderschept slim de pass. Becchere is nu in balbezit. Becchere schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Klungelig pakt Becchere de bal. Corongiu is nu in balbezit. Becchere onderschept slim de pass. Becchere schiet op doel. Na een snelle pass probeert Abbondio de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnions 54%, gabriella dell club 46%.
Winnions - gabriella dell club 0:2