Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragonss beng
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 13.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Almanno probeert de bal met de borst te controleren. Cusimano bereikt de bal nog maar net als eerste. Almanno verovert de bal door een tackle van achteren. Fossaceca rent richting de bal. Fossaceca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Cusimano rent richting de bal. Daar is Cassina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassina passt de bal met de wreef. Baruffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Zeppillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaimo verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Prosperi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Prosperi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
Tarenzi rent richting de bal. Astillero verovert de bal door een tackle van achteren. Astillero speelt de bal door. Dainesi rent richting de bal. Dainesi passt de bal in één keer door. Paal!

31e minuut.
Cusimano heeft problemen om de bal te vangen. Almanno verovert de bal door een tackle van achteren. Almanno met een sublieme pass. Fossaceca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossaceca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonss - beng 1:0

35e minuut.
Tarenzi onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Astillero. Tarenzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tarenzi met een snel genomen vrije trap. Denovellis rent richting de bal. Fossaceca verovert de bal door een tackle van achteren. Fossaceca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lama met een harde bal richting middenveld. Cassina kopt de bal weg. Razzo probeert de bal aan de voet te houden. Baruffo rent richting de bal. Baruffo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragonss 46%, beng 54%.
Dragonss - beng 1:0

47e minuut.
Fossaceca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossaceca passt de bal met de wreef. Cusimano rent richting de bal. Almanno onderschept slim de pass. Almanno draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Livori is nu in balbezit. Livori geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zeppillo de bal onder controle te krijgen. Baruffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Cusimano speelt de bal door. Almanno rent richting de bal. Almanno passt de bal zonder na te denken. Fossaceca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossaceca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonss - beng 2:0

73e minuut.
Almanno passt de bal in één keer door. Fossaceca is nu in balbezit. Almanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Almanno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonss - beng 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragonss 49%, beng 51%.
Dragonss - beng 3:0