Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASDLAZIO beng
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Servili geeft een hoge lob. Livori kopt de bal weg. Cusimano heeft problemen om de bal te vangen. Guarnerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarnerio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Belluzzi heeft problemen om de bal te vangen. Cusimano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belluzzi. Belluzzi krijgt een gele kaart. Cusimano moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cusimano kan niet meer verder spelen. Astillero komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Guarnerio is nu in balbezit. Guarnerio met een sublieme pass. Cassina is nu in balbezit. Riso is nu in balbezit. Riso schiet op doel. Ganora bokst de bal weg.

31e minuut.
Cannavò passt de bal in één keer door. Guarnerio rent richting de bal. Guarnerio passt de bal in één keer door. Faggini rent richting de bal. Faggini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASDLAZIO - beng 1:0

42e minuut.
Maggi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cannavò met een sublieme pass. Belluzzi is nu in balbezit. Cassina onderschept slim de pass. Cassina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASDLAZIO 51%, beng 49%.
ASDLAZIO - beng 1:0

54e minuut.
Cassina passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Servili de bal. Faggini is nu in balbezit. Guarnerio rent richting de bal. Guarnerio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Astillero is nu in balbezit. Astillero passt de bal met de wreef. Riso rent richting de bal. Klungelig pakt Cassina de bal. Cassina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASDLAZIO - beng 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASDLAZIO 50%, beng 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASDLAZIO - beng 1:1