Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASDLAZIO gabriella dell club
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Faggini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giallombardo verovert de bal door een tackle van achteren. Giallombardo passt de bal zonder na te denken. Becchere rent richting de bal. Becchere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASDLAZIO - gabriella dell club 0:1

3e minuut.
Becattini probeert naar een medespeler te passen. Scarafone bereikt de bal nog maar net als eerste. Trincea begaat een overtreding. Trincea krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Scafidi onderschept slim de pass. Scafidi geeft de bal voor. Scarafone bereikt de bal nog maar net als eerste. Becchere rent richting de bal. Becchere haalt uit met een fantastische trap. Ganora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Iuculano bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuculano met een sublieme pass. Belluzzi rent richting de bal. Becchere bereikt de bal nog maar net als eerste. Becchere haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Becchere bereikt de bal nog maar net als eerste. Giallombardo is nu in balbezit. Scarafone onderschept slim de pass. Becchere rent richting de bal. Becchere draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Guazzoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cannavò bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannavò geeft de bal voor. Faggini kan de bal niet met de borst controleren. Faggini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Iuculano geeft de bal voor. Formato heeft problemen om de bal te vangen. Formato passt de bal zonder na te denken. Cannavò heeft problemen om de bal te vangen. Cannavò geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASDLAZIO 53%, gabriella dell club 47%.
ASDLAZIO - gabriella dell club 0:1

68e minuut.
Scafidi rent richting de bal. Guazzoni onderschept slim de pass. Guazzoni passt de bal met de wreef. Faggini is nu in balbezit. Faggini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASDLAZIO - gabriella dell club 1:1

77e minuut.
Trincea is nu in balbezit. Faggini verovert de bal door een tackle van achteren. Guarnerio is nu in balbezit. Guarnerio schiet op doel. Bragaglia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ASDLAZIO - gabriella dell club 2:1

90e minuut.
Scarafone geeft de bal voor. Inworp. Dimonte met een snelle inworp. Trincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Trincea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASDLAZIO 51%, gabriella dell club 49%.
ASDLAZIO - gabriella dell club 2:1