Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gabriella dell club ASDLAZIO
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Belluzzi is nu in balbezit. Becchere onderschept slim de pass. Scarafone is nu in balbezit. Becchere onderschept slim de pass. Becchere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gabriella dell club - ASDLAZIO 1:0

16e minuut.
Scafidi kopt de bal weg. Formato speelt de bal door. Klungelig pakt Guazzoni de bal. Becchere bereikt de bal nog maar net als eerste. Becchere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Maggi is nu in balbezit. Scafidi onderschept slim de pass. Scafidi passt de bal met de wreef. Becchere rent richting de bal. Becchere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gabriella dell club - ASDLAZIO 2:0

24e minuut.
Faggini speelt de bal door. Guarnerio rent richting de bal. Giallombardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giallombardo krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Guazzoni geeft een hoge lob. Daar is Patirani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faggini onderschept slim de pass. Faggini schiet op doel. Bragaglia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gabriella dell club - ASDLAZIO 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gabriella dell club 39%, ASDLAZIO 61%.
gabriella dell club - ASDLAZIO 2:1

55e minuut.
Scafidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scafidi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Acciaro de bal. Becchere is nu in balbezit. Becchere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Scarafone rent richting de bal. Scarafone geeft de bal voor. Plataroti met een sublieme pass. Iuculano bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuculano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Giallombardo de bal. Scarafone verovert de bal door een tackle van achteren. Scarafone geeft een lange en hoge pass. Iuculano rent richting de bal. Iuculano draait met de bal, schiet en ... Ganora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
gabriella dell club - ASDLAZIO 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gabriella dell club 45%, ASDLAZIO 55%.
gabriella dell club - ASDLAZIO 3:1